50th bröllopsdag gåvor från barn

50th bröllopsdag gåvor från barn


En gyllene bröllopsdag är en milstolpe bland milstolpar. Traditionella gåvor för att fira par inkluderar guld, smaragder och dagliljor. Även om det är möjligt att komma med några unika vändningar på dessa teman, är det 50 år sedan så betydelsefulla att gåvor från barn till sina föräldrar bör vara både lämpligt och personlig.

Anniversary Party

En årsjubileum part är möjligheten för vuxna barn att fira sina föräldrar med deras utökade familj och nära vänner till familjen. Parterna kan hållas intim och hölls i någons hem, eller så genomarbetade som en andra bröllop mottagning med massor av gäster, komplett med en bröllops stil årsdagen tårta, dans och dekorationer i en hyrd sal. Någon typ av firande kräver detaljerad planering och genomtänkta element såsom affischstorlek reproduktioner av parets bröllop bilder.

Resa

En resa, medan dyrt, kan vara den ultimata årsdagen gåva för föräldrar som gillar att resa och är fortfarande kunna göra det. Kryssningar är ett alternativ ofta uppskattas av äldre par. Välj en ny destination, eller planera för dem att återvända till någonstans de har inte varit i år. Om det finns ett land eller stad som de aldrig riktigt gjort det till i alla sina år av resor, ger tur och retur flygbiljetter, logi och en trevlig måltid eller kulturella evenemang. Kostnaderna kan delas mellan syskon för att göra gåvan mer hanterbar.

Dinner Cruise

En middag kryssning är ett alternativ för par som bor nära en stad vid havet, en flod eller en sjö, där middagskryssningar på båtar är vanliga. Kust- Kalifornien, Chicago, New York, Boston, Baltimore, Washington DC och Philadelphia är bara några av de platser där du kan boka middagskryssningar. Det är en romantisk kväll ute på stan, med en gourmetmåltid, levande underhållning och vackra vyer.

träd donation

Ett träd planterades för att hedra 50 års äktenskap har en speciell betydelse när det ges till ett par av sina barn. Det kan vara ett bra val för filantropiska föräldrar eller de som njuter av naturen. Många kommuner har egna trädplanteringsprogram, så du kanske kan ha ett träd planterat vid dina föräldrars favorit lokal park för dem att besöka på deras dagliga promenad. Arbor Day Foundation är ett sätt att donera träd.

Familjeporträtt

En professionell familjeporträtt, inklusive parets barn, deras makar och barnbarn, är en gåva som visar alla att äktenskapet har skapat. Presentera ett sådant porträtt är ett tecken på tacksamhet samt en högtidlig gåva. Köp två porträtt sessioner: en för barn och deras familjer, att presentera som en gåva, och en sekund för att inkludera årsdagen paret någon gång efter firandet.