Varför bör du sätta Grus Under ett däck?

Varför bör du sätta Grus Under ett däck?


En hel del planering går in i att bygga ett däck utanför välja dina däck storlek och förnödenheter. Även om du väljer att bygga din däck med hög kvalitet, väderbeständiga material, kan elementen påverka och minska däckets kvalitet över tid om man inte tillämpas även vid upprättandet av däck platsen. Vissa markbeläggningar är bättre lämpade för användning med däck än andra.

Syfte

De flesta däck installationsföretag rekommenderar att du använder grus när du installerar ett däck. Grus ger gott dränering och förhindrar vattensamlingar från kvardröjande under däckstrukturen efter det regnar, och urholkar trästrukturen och fundament. Grus och träflis är alternativ till grus som andra lämplig yta alternativ, som också möjliggör god dränering.

När man ansöker

Du bör sätta ett lager av grus ner innan du bygga dina däck istället för att vänta tills dina däck är klar, uppger Masterpiece Construction webbplats. När däcket är klar, kan det vara för låg på marken för att på rätt sätt sprida grus bas. En grus ansökan ser konstruktionen är byggd på en solid, plan grund.

Redo däck Site

Det sista steget för framställning av däck plats innebär att tillämpa ett lager av grus till markytan. Det inträffar när du tar bort ungefär 3 inches av gräs från området där du planerar att bygga din däck. Du vill avslöja barmark i ett utrymme som är cirka 2 fot större än den planerade däck storlek att tilldela för däck skugga som kan begränsa grästillväxt. Täck barmark med en polyetenfilm för att motverka tillväxt av ogräs. Sprid ett lager av grus över toppen av polyetenfilm.

Säkra Deck Grundsulor

Användningen av grus säkrar däck fundament - tryckimpregnerade träpelare som utgör en del av däcket stödkonstruktion. Gräva ett hål på minst 36 inches. Placera ungefär sex inches av grus i hålet tillsammans med en trä sidfot platta. Placera kolonnerna i en upprätt position. Anslut inlägget hålet med utbyta lager av grus och jord, och tätt packa varje när du går tills hålet är helt fylld. Kolonnen skall vara rak och stabil gång gjort.