Kreativa Att göra med våningssängar för liten flicka

Kreativa Att göra med våningssängar för liten flicka


Underhållande små flickor kräver lite fantasi från föräldrar. Våningssängar är ett utmärkt sätt att utveckla mer utrymme i ett sovrum, samt ge ett kreativt utlopp för barn. Använder dekorativa, innovativa konstruktioner för våningssängar kan göra speltid och läggdags roligt för små flickor. Föräldrar kan återförenas med sitt inre barn genom att observera intressen sina barn och sedan utforma en säng i enlighet därmed.

Saga slott

En rad elaborate saga slott våningssäng mönster är tillgänglig. Skapa slott torn och medeltida valv för en mer övertygande slott design. En slingrande trappa för att komma till överslafen och en bild på den andra sidan av sängarna ge barnen möjlighet att skapa sin egen äventyr innan läggdags. Tanglewood Design webbplatsen finns några fantastiska våningssäng skapelser med fantasislott teman.

elefanttur

För barn fascineras av vilda djur och djur berättelser, är en elefant våningssäng skapa ett fantastiskt sätt att marknadsföra spel och läggdags. Med ett omslag stammen till marken, kan barnen föreställa sig att de är på en afrikansk safari ride. Som visas på Tanglewood Design webbplats, utforma en elefant så att trapporna till överslafen är vid foten av sängar. Om du letar efter fler uppspelningsfokuserade sängar, vrid stammen av elefanten i en bild.

Dubbeldäckarbuss

Föräldrar till flickor som tycker om att spela med leksaksbilar eller rollspel köra bil kan utforma en dubbeldäckad buss. Detta är en billig konstruktion som kräver röd och svart färg, och några gamla plast rattar. Måla dubbeldäckad buss röd och lägga falska hjul på undersidan ben botten våningssäng. Placera en stege på baksidan av sängar, och en ratt på både botten och toppen britsar så flickor kan tävla mot varandra. Måla fönster och räcken på bussen för en mer autentisk design.

mermaids

Utforma en billig, säng underhållande våningssäng med hjälp av några blått, gult, grönt och orange färg. Omvandla sängar i två sjöjungfrur simmar sida vid sida. Först måla sängen inlägg och ram blå. Rita på några gula och orange fisk längs ramarna och vissa alger kommer från benen på botten våningssäng. Lägg till några blå och gröna täcken och kuddar när färgen har torkat. Flickorna kan rollspel och agera som sjöjungfrur simma genom vågorna. Denna design är passande för ett sovrum som har en ocean tema.