Sea spel för barn

Sea spel för barn


Oavsett om du studerar havet i grundskolan klass eller ordna aktiviteter för ett parti med en vatten eller sjöjungfru tema, skapa havsrelaterade spel för att hålla barnen underhöll. Be barnen att använda fantasin för att vända vanliga hantverk leveranser, leksaker och hushållsföremål i rekvisita för havsinspirerade tävlingar som kommer att transportera dem till det djupblå havet.

Skattjakt

Organisera en grupp spel som en isbrytare om du använder barnens havet spel som parti underhållning. Låt barnen arbeta tillsammans för att hitta ledtrådar som leder gruppen genom huset eller gården för att hitta en plast "skattkista" fylld med havstema godsaker. Till exempel, ge barnen en ledtråd som tar dem till ett badkar, där de kommer att hitta en dykare mask med andra ledtråd. Låt det ledtråd leder till matbordet, där de kommer att upptäcka en torkad sjöstjärna med tredje ledtråd. Har gruppen hamna i trädgården för att avslöja en låda fylld med havet varelse uppstoppade djur, havstema aktivitet böcker, fiskformad vatten pistoler eller böcker på havsrelaterade ämnen.

Mata fiskarna

Värva barnen att hjälpa dig mata en skola av uppstoppade djur fisk med en enkel kasta spel. Placera tre till fyra fiskar uppstoppade djur i en stor plastbalja, tvättkorg eller kartong. Ge den första spelaren 10 pingisbollar som "fiskfoder" för att se hur många hon kan slänga in i behållaren. Variera svårighetsgrad i spelet genom att låta spelaren stå närmare eller längre bort från behållaren. I händelse av oavgjort, låta spelarna med högst poäng tävlar om vem som kan kasta mest fiskmat till fisken i 30 sekunder.

Gående fiska

Låt barnen testa sina färdigheter med en magnetisk leksak fiske set. Erbjuder ett urval av havstema priser som pennor tryckta med fiskdesigner, fiskformad suddgummin, plastvattenflaskor med en strand motiv eller en plasthink och spade set. Skriv namnen en typ av pris på botten av varje plast fisk som kommer med leksaksfiske set. Låt varje barn försöker att "fånga" en fisk med hjälp av den magnetiska fiskespö och ge honom priset noterat på botten av fisken.

Djuphavsdykning

Göra det möjligt för barn att gå "diving" för premier i en stor plastbalja fylld med en 6- till 10-tums lager av sand och vatten. Gömma skal, plast fisk figurer, plast leksak båtar och diverse havstema badleksaker i sanden innan du fyller badkaret med vatten. Ge varje barn 10 sekunder till "dyka" för ett pris i sanden genom siktning genom sanden med sina fingertoppar. Om barnet unearths flera priser, kan du behöva begrava dem i sanden igen innan nästa spelares tur.