Tilltäppta tvättmaskin dräneringsrör

Tilltäppta tvättmaskin dräneringsrör


Ett igensatt tvättmaskin avlopp kan vara ett allvarligt problem för en husägare. När en tvättmaskinens avlopp är igensatt, det avloppsvatten som skall deponeras i huvud avloppsledning flödar tillbaka och antingen kvar i maskinen eller spiller ut på golvet, potentiellt skadliga mattor och golv. Avhjälpa problemet kan underlättas genom att isolera problemet till en viss del av maskinen rör eller avlopp.

Lokalisera täppa

Isolera täppa till en viss del av systemet med tvättmaskinen dränering kan hjälpa dig att bestämma hur man attackera täppa. Ta bort slangen från baksidan av maskinen och inspektera den för träskor med hjälp av en tråd klädhängare. Häll vatten direkt in i stupröret för att se om det rinner ordentligt.

Igensatt Drain Hose

Ett igensatt avloppsslangen är minst involverade problem du kan ha med din tvättmaskin. En gummi tvättmaskin slang kan lätt rengöras med hjälp av en rörmokare orm eller tråd klädhängare, och om detta misslyckas, kan bytas ut på lite bekostnad. Se till att slangen och maskinen är inte installerad på ett sådant sätt att skapa skarpa svängar eller veck, som kan hjälpa träskor få fotfäste på insidan av din slang.

tilltäppta Drainpipe

Ett igensatt stuprör, som är röret som leder till din huvudsakliga kloakledningen, kan vara svårt att fastställa utan ordentlig sanitär utrustning. En rörmokare orm kommer att göra processen för brotschning ut eventuella träskor betydligt enklare. Använd en orm för att trycka ner röret mot huvud avloppsledning, och ständigt kontrollera om dina framsteg genom att ta bort ormen och hälla vatten i avloppet. Det ska inte ackumuleras eller spill från röret och bör snabbt dränera utan bubblande eller dröjsmål.

Igensatt Huvud avloppsledning

Din huvudsakliga avloppsledningen löper genom huset och ut till avloppet på gatan. En täppa kan inträffa var som helst i detta rör, med några bidragande faktorer vara trädrot störningar eller nybyggnation i området som kan orsaka marken för att flytta. En professionell, licensierad och försäkrad rörmokare bör kallas om du misstänker att problemet ligger i huvud avloppsledning. Ett symtom som indikerar detta problem är ytterligare apparat dränerings frågor, såsom säkerhetskopiera diskmaskiner, badkar eller toaletter.