Hur man gör en stor stamtavla

Hur man gör en stor stamtavla


Efter en genomgång av din släkthistoria innebär att arbeta med känsliga poster och organisera en mängd information. När du har samlat en stor mängd information, är det naturligt att man vill skapa en antavla. En stamtavla är en grafisk återgivning av dina forskningsdata. Diagrammet kan innehålla så mycket eller så lite information om varje förfader eller ättling som du vill. Om du har forskat ditt släktträd under en lång tid, kommer du oundvikligen stöter på utmaningen att producera en stamtavla som är tillräckligt stor för att tydligt visa alla dina släktingar.

Instruktioner

1 Ange ditt genealogisk information i en stamtavla byggaren programvara som My Heritage s Family Tree Builder. Programmet guidar dig steg för steg om hur du anger din familjs information. Med hjälp av denna programvara är också ett bra sätt att organisera och förenkla din Genealogiska informationen.

2 Bestäm vilken typ av diagram du vill skriva ut. Antavleblad finns i olika stilar och innehåller olika mängder information. Till exempel kommer en fläkt diagram lista alla dina familjemedlem namn organiseras i form av en fläkt. En ättling diagrammet endast illustrera ättlingar en viss familjemedlem. Stamtavla byggaren programvara kan du visa ditt träd i en mängd olika format innan du sparar den för utskrift. När du väljer stilen på stamtavlan du vill spara träd som en PDF på din hårddisk samt på en diskett eller ett USB-minne.

3 Skriv ut PDF-kopia av diagrammet på papper Legal, som mäter 14 inches med 8,5 inches. Denna storlekstabell kan skrivas ut på din hemdator. Om du vill ha en större diagram tryckt, kan du ta en kopia av PDF-filen till en lokal utskrift butik. De är specialiserade på att skriva ut stora filer och kommer att skriva ut en blåst kopia av din stamtavlan för en blygsam avgift.