Altoids Can Projekt

Altoids Can Projekt


Metallen tenn som Altoids myntverk kommer in är nästan lika ikonisk som myntverk själva. Metallen tenn är liten nog att passa i fickan och lämpar sig för otaliga hantverk projekt. Hela webbplatser har ägnats åt burkarna, och folk har gjort allt från robotar till fjärrkontroller från dem. Istället för att kasta bort din nästa tomma tenn, försöka återvinna det och förvandla det till något du behöver.

Första hjälpen låda

En Altoids tenn är ganska liten, men det är tillräckligt stor för några första grunderna hjälpen. Du kan bära den i väskan eller i handskfacket eller konsol i bilen. Måla utsidan av tenn med vit färg och göra ett rött kors på toppen med antingen röd färg eller röd maskeringstejp. Fyll burken med bandage, pincett och några aspirin.

Mini Purse

Du kan skicka dessa små plånböcker ut som godsaker på en liten flicka födelsedagsfest, använda dem som julgransprydnader eller använda ett som ett mynt plånbok i din vanliga handväska. Applicera decoupage lim till en burk, täck den med nätt scrapbook papper eller någon annan typ av papper, och borsta decoupage lim på toppen för att försegla papperet. Håll tenn öppna när du dekorera den, och täcker inte gångjärnen. För att göra ett handtag, skära en bit av band och limma de två ändarna till insidan av tenn nära öppningen. Dekorera din burk med band, knappar och klistermärken.

Överlevnads kit

Håll denna lilla survival kit i bilen i händelse av en olycka eller nödsituation. Inkludera vattentät matcher, en regnponcho, fiskekrokar och en liten fiskelina. Metallen på insidan av tennet fungerar som en reflekterande anordning för att signalera om hjälp.