Hur man öppnar en begravningsbyrå

Hur man öppnar en begravningsbyrå


En begravning hem är definitivt inte ett företag som är till för alla. Det tar en speciell typ av personlighet för att hjälpa människor under några av de svåraste tider av sina liv, medan samtidigt tenderar att dagliga affärsbehov. Om du känner att du har dessa kvaliteter och njuta av planering och uppmärksamhet på detaljer, vilket öppnar en begravning hemma kan vara rätt karriärväg också.

Instruktioner

1 Gå till skolan för att lära sig att vara en mortician. Du kommer att lära dig allt du behöver veta om balsamering, transport, begravningstjänster och alla andra aspekter av begravningen hem affärer.

2 Ta begravningsgudstjänsten Styrelsen Examination. Du måste ta och klara denna tenta att möta begravningsentreprenör krav och driva en begravningsbyrå.

3 Skapa en affärsplan. Detta kommer att vara din guide om du behöver hitta finansiering och kan hjälpa dig att hålla på rätt spår i din dag till dag verksamheten.

4 Välj en plats för din begravning hem. Bestäm om du kommer att vara anpassad bygga utrymme eller ockuperar en som tidigare inrymt en begravning hemma. Försök att hitta en plats som inte är alltför ur vägen men inte rätt i hjärtat av en upptagen affärsdistrikt. Det kommer att finnas en hel del trafik in och ut ur din begravning hem på en regelbunden basis, och du vill ha en plats som är lätt för alla att komma till.

5 Hitta en leverantör för kistor, urnor och andra begravnings-leveranser. Fråga noncompeting begravningsbyråer som de använder, och shoppa.

6 Skapa en prislista som innehåller Balsamering, transport, kosmetika, kremering, tjänster och visning. Överväga att starta en hemsida som listar dina tjänster, priser och eventuella paket du erbjuder.

7 anlita en advokat för att skapa nödvändiga juridiska dokument, såsom kundkontrakt, och även att ge dig råd om tillstånd, licenser och försäkringar. Intervjua olika jurister och hitta en med erfarenhet i begravningsbranschen innan ett val.