DIY Quinceanera Scroll inbjudan för

DIY Quinceanera Scroll inbjudan för


En Quinceañera är en traditionell fest, firas av många spansktalande familjer, märkning en 15-årig flicka födelsedag. Denna händelse symboliserar hennes passage in i vuxenlivet. För inbjudningar till quinceañera, många familjer använder en elegant scroll stil som förmedlar vuxen tema för tillfället. Även om många online-företag erbjuder kundanpassade rullnings inbjudningar, kan dessa vara dyrt, speciellt när han i stora mängder. Göra hemgjorda rullnings inbjudningar kan vara ekonomisk, liksom en underhållande hantverksverksamhet.

Instruktioner

1 Titta i hobby eller hantverk butiker för tunna trästavar som kan fungera som rullar för rullnings. Många har ett ekollon liknande form på båda ändar, som kommer att vara praktiskt när du rullar dem. Stavarna bör vara 12 inches eller lite längre. Köp två spön per inbjudan du planerar att skicka.

Tyg 2 Inköp i din valda färg. Hantverk butiker har vanligtvis en mängd olika tyger. Köp tillräckligt med tyg så att du kan ha en 10 med 16-tums bit för varje inbjudan. Skär tyget i 10- 16-tums rektanglar.

3 Stain trä rullarna med bets, om de är oavslutade. Detta gör att de ser mer professionell och även tätar trä. Tillåta de färgade stavar torka i fria luften under den tid som rekommenderas av tillverkaren.

4 Limma längs mitten 10 inches av en stav. Anbringa ett tyg rektangel till stången, sedan rulla stången något så att träet är helt täckt av tyget.

5 Applicera lim på tyget precis innan den rullade delen, sedan rulla den lite mer så att detta lim håller tyget till sig själv. Upprepa denna process med en annan rulle på den andra änden av väven. Limma två rullarna till varje pice av tyg.

6 Skapa en inbjudan på datorn på sidan design eller ordbehandlingsprogram som du väljer. Var noga med att inkludera alla detaljer händelse. Skriv ut inbjudningarna.

7 Limma varje tryckt inbjudan i mitten av väven i rullar. Dekorera inbjudan med glitter eller andra bitar av stil på den ljusare och skräddarsy den vidare.

8 Rulla ihop inbjudan så att båda valsarna möts i mitten och tyget rullar tätt. Du kanske behöver en partner för att hjälpa till med detta. Papperet kommer att skrynkla när du rullar det.

9 Förvara valsade inbjudningar i ett torrt rum över natten. Rulla och kontrollera rullar på morgonen, och reglue eventuella områden efter behov. Åter rulla rullar, och binda dem stängda med band. Vid denna tidpunkt, lägga till några yttre dekorationer.