Den bästa gruppen Halloween kostym Idéer

Den bästa gruppen Halloween kostym Idéer


Grupp kostymer kan vara en signal för en familj som söker en grupp kostym idé att bära när hon gick genom grannskapet samla godis eller en grupp av tonårs college co-eds vill gå som en grupp till ett lokalt parti. Välj en klassisk grupp som är direkt igenkännbara av människor i många generationer för störst effekt.

Scooby doo

För en vuxen grupp Halloween kostym, överväga dressing som gänget från Scooby Doo. Detta är den perfekta blandningen för en grupp av par eftersom det finns både manliga och kvinnliga karaktärer som ska porträtteras. Om en medlem i gruppen har en van, planerar att köra runt på Halloween. Använd tvättfönsterfärg för att skriva "The Mystery Machine" på sidan av bilen och sluta för att ta några bilder av gruppen vid sidan av bilen.

Snövit

För en familj med många små barn, anser klä gruppen som Snövit och de sju dvärgarna. Eftersom barn krångla ofta med skrymmande kostymer, helt enkelt har varje barn bära matchande byxor. Sedan klär varje barn i en annan färgad fast T-skjorta eller tröja. Varje barn kan ha sin dvärg namn tryckt på framsidan och baksidan av deras T-shirt. Sedan lär sedan att spela upp sin del. Sleepy kan bära en liten filt och gäspa mycket, medan Glad kan le och krama de andra dvärgarna ofta. Snövit kan spelas av barnens mor, mormor, en moster eller äldre syskon.

Simpsons

En familj med två små barn, mamma, pappa och ett barn kan lätt klä sig som Matt Groening tecknade familj "The Simpsons". Om det finns ytterligare familjemedlemmar går bus eller godis eller en maskerad, lägga på fler tecken från den populära tv-show. Bart och Lisa favorit komiker, Krusty, skulle vara ett välkommet igenkännlig Förutom familjen Simpson. Moe bartendern och Homer chef, kunde Mr Burns spelas av tonårsbarn i familjen.

Bondgårdsdjur

För en stor grupp, såsom en arbets personalfest, överväga dressing som en grupp av barnyard djur. Hästar, grisar, höns, kor, mulor och tuppar kan flockas tillsammans för en kväll av Halloween kul. Gör gruppen kostym ännu mer äkta genom att skapa några av varje djur och få dem att resa i flockar under hela kvällen.