Hur kan jag dölja min luftkonditionering?

Hur kan jag dölja min luftkonditionering?


Luftkonditioneringsaggregat ger en lyxig komfort under de varma och fuktiga sommarmånaderna. Tyvärr kan dessa enheter vara betydande skamfläckar och förringa det estetiska helhetsintrycket av din inre utrymme. Inomhusenheter och enheter placerade i Windows distrahera gästerna från ditt rum inredning och sticker ut i små rum, såsom i städerna lägenheter, där det redan lite väggyta. Genomföra några utsmyckning metoder för att dölja din värmepump.

Instruktioner

1 Installera en no-sy gardin, där du kan hitta på många hem varor butiker eller tyg butiker. Drapera gardinen över enheten att antingen där enheten slutar eller hela vägen till golvet. Skruva en liten krok på den ena sidan av fönstret, så att du kan dra gardinen åt sidan när du slår på enheten.

2 Täck enheten med tapet eller scrapbooking papper. Du kan välja någon design eller färg på papper som du vill, så att du enkelt kan matcha din inredning. Klipp ut papperet för att matcha delar av enheten, montera sedan papperet till enheten med hjälp av dubbelhäftande tejp. Inte papper över ventilationsöppningarna.

3 Måla enheten samma färg som väggen. Detta är särskilt användbart om din vägg är inte en dämpad, ljus färg. Se till att du matchar din vägg färg exakt. Du kan behöva ta ett fotografi av vägg färg till en färghandel, så att de kan matcha färg på väggarna, eller du kanske vill överväga ommålning hela väggen och enheten samtidigt, så att färgerna blandas väl. Även om detta inte kommer att göra enheten försvinner, kommer det att hjälpa det sticker ut mindre.

4 Hyr en snickare för att bygga dig en egen skåp för att innesluta luftkonditionering. Ett skåp kommer att smälta in med vad andra möbler du har i ditt rum, och det kan också dölja sladdar som går till enheten. Be snickare att sätta spalt dörrar i skåpet så att luften kan fly utan att behöva öppna skåpet varje gång du slår på enheten.