Hur man kan minska hårväxt på ben

Hur man kan minska hårväxt på ben

Hur man kan minska hårväxt på ben

Vaxning är den äldsta formen av ben hårborttagning behandling som hjälper att minska hårväxt på benen över tiden. Emellertid är processen smärtsamma, kommer benet hårborttagning aldrig vara permanent. Att se konkreta resultat i minskning, och möjlig utrotning, av ben hårväxt hårborttagning lotion och laser hårborttagning är de två bästa alternativen.

Välj noga från en av de många hårborttagning krämer, lotioner och sprayer som antingen kan köpas över disk eller ordinerats av läkare. Kontrollera med en läkare eller hudläkare för att se till att den valda produkten inte kommer att producera någon oönskad biverkningar eller hudreaktioner.

Applicera lotion, kräm eller spray genom att följa anvisningarna på förpackningen, men tänk på att det i allmänhet är god praxis att täcka varje ben jämnt och massera produkten djupt in i huden för bästa resultat.

Var noga med att använda samma produkt två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på kvällen, så att produkten har den bästa möjliga chans att radikalt minska hårväxt under en lång tid. Det är också viktigt att vara tålmodig och att fortsätta med samma behandling i minst sex veckor. Ben hårborttagning händer över en natt.

Gör samråd med minst tre laser kliniker hårborttagning för att få den bästa bilden av de många typer av behandlingar och tjänster tillgängliga. Ställa så många frågor om före och efter behandling när det behövs innan de accepterar någon behandling eller underteckna någon form av behandling kontrakt.

Anmäl dig till minst sex behandlingar med samma laser hårborttagning klinik och se till att de avtalade tider är åtskilda ungefär sex till åtta veckor. Regelbundna behandlingar, särskilt för dem nya till denna typ av behandling, är nödvändiga för att uppnå bästa resultat på lång sikt.

Lyssna på och lita på den information och de råd som ges av de olika klinikerna, eftersom behandling laser hårborttagning är inte den bästa typ av behandling i varje fall. Laser hårborttagning fungerar bäst på ljus hy med mörkt hår. För andra, kan behandlingen vara ett slöseri med pengar.

Saker du behöver

- En mängd olika hårborttagningskrämer - Kontaktuppgifter till en bra hudläkare - informationsbroschyrer om laser hårborttagning spa i ditt område - massor av tålamod