Idéer för Spiderman Cupcakes

Idéer för Spiderman Cupcakes


Spiderman är en älskad serietidning karaktär och hans popularitet sträcker sig även till mat. Spiderman muffins är ett bra komplement till en Spiderman-tema parti, särskilt för små som drömmer om skytte banor ur sina handleder som karaktären gör i serietidningar och filmer. Det finns olika dekorationer du kan göra för att göra Spiderman muffins ser äkta.

Röd och svart Webs

Du kan göra vanilj eller choklad muffins med just denna Spiderman tema. Dekorera varje muffin med röd glasyr för att tjäna som bakgrund. Sedan placera svart isbildning i en plastpåse och skär ett mycket litet hål i ena hörnet. Med användning av påsen, gör ett spindelnät mönster, liknande banan utnyttjas för att representera Spiderman. Om du är osäker på vad webben ska se ut, refererar till ett Spiderman serietidning eller film säkerheter för att få en klar uppfattning.

Spiderman Face Cupcakes

Sätt ett ansikte med ditt tema genom att sätta en Spiderman ansikte rätt på dina muffins. Använd vanilj eller choklad muffins, beroende på vad du föredrar. Dekorera med en bakgrund av vit glasyr - du kan använda vispad grädde eller smör grädde isbildning. Sedan placera en marsipan i form av Spiderman huvud ovanpå muffin. Rör svart isbildning på marsipan för ögonen.

Spiderman Transfer Cupcakes

Glöm att försöka återskapa Spiderman på egen hand; Använd en smörkräm överföring för att sätta en verklig bild av Spiderman på muffins. Du kan använda en målarbok som att göra överföringen och ett kit från din lokala hantverk butik där för att överföra bilden till isbildning. Detta ger dig en mer autentisk bild av Spiderman på dina muffins.

3-D Spiderman

Spara dig besväret att dekorera cupcake med intrikata isbildning mönster och i stället göra en tredimensionell (3-D) Spiderman muffintema. Is cupcake med röd, svart eller vit glasyr. Använd sedan en Spiderman 3-D dekal och hålla den i toppen av cupcake. Detta är ett enklare sätt att införliva en Spiderman tema, särskilt om du inte har den skicklighet för komplicerade isbildning mönster.