Hur man kan förbättra omsättning med Socks

Hur man kan förbättra omsättning med Socks


Dålig cirkulation i fötter och ben uppstår ur en grupp av tillstånd som kallas perifer kärlsjukdom. Enligt ePodiatry är perifer kärlsjukdom orsakas oftast av ateroskleros (åderförkalkning), vilket gör att väggarna i vener och artärer för att härda och begränsar blodflödet till extremiteterna. Dålig cirkulation i de nedre extremiteterna kan också orsakas av minskad rörlighet. Strumpor kan bidra till att förbättra cirkulationen i fötterna på flera sätt ..

Instruktioner

1 Undvik att bära strumpor med tättslutande plastband, väljer strumpor med löst sittande band istället. Bär tight strumpor kan tygla blodflödet till fötterna och göra cirkulationen värre.

2 strumpor när dina fötter är kallt, särskilt under vintern. Dålig cirkulation kan göra dina fötter fryser, men att bära strumpor att hålla dem varma under dagen och i sängen hjälper till att hålla dem varmare. När fötterna är varma blodet flyter lättare, vilket kan förbättra cirkulationen till dina fötter.

3 Rådgör med din läkare om huruvida stödstrumpor skulle vara till hjälp för dig. Enligt VEN katalog, är stödstrumpor gjorda av en av ett starkt material och är graderade från foten upp till knäet eller låret, är hårdare vid foten och lossa när de rör sig upp benet. Kompressionsstrumpor sätta en klämtrycket på benmusklerna. Trycket uppmuntrar blodet att strömma tillbaka upp till hjärtat och bidrar till att förbättra cirkulationen.

4 Köp stödstrumpor baserade på typ, kvalitet och storlek som rekommenderas av din läkare. De finns i många olika märken, stilar och färger.

5 Bär din stödstrumpor under dagen som ordinerats av läkare, men ta bort dem på natten. Eftersom fötterna är förhöjda när du är i sängen, är det inte nödvändigt att bära stödstrumpor, och du kan låta dina fötter andas och vila utan begränsning.

6 Bär din stödstrumpor under träningen och samtidigt fungera om du måste vara på fötterna en hel del under ditt skift. Långvarig stående kan orsaka fötterna att svälla mer som kan begränsa din blodflödet mer. Bär stödstrumpor under fysisk aktivitet hjälper till att hålla blodet flyter i dina armar och bidra till att hålla svullnaden nere.