Craft Fair idéer display

Craft Fair idéer display


Som en potentiell kund går in ditt hantverk visar monter, en av de första sakerna som hon kommer att märka är hur objekten visas. Hur dina varor visas kan ha en stor inverkan på hur mycket försäljning du genererar. Om du är en listig person att börja med, är chansen att du kommer att kunna komma fram till ett konstnärligt sätt att ställa in din monter. Första intrycket är viktigt och det finns flera idéer att tänka på när man tänker på hur man kan visa dina artiklar på ett hantverk show.

Flöde

Utrymme kan vara begränsad i en hantverksmässan monter, men gör ditt bästa för att skapa en öppen känsla. Gör din post så brett som möjligt med plats för minst två personer vid en tid att passa igenom. Begränsa mängden ställ och andra potentiellt belamra poster till farstun. Detta kommer att ge din monter ett naturligt flöde där besökare kan gå in och avsluta med lätthet. Om du har turen att ha en större display utrymme, ordna tabeller i form av ett "L" eller "U", som hjälper till med trafikflödet.

Punkt förpackningar / prislappar

Lägg något slags touch till ditt hantverk förpackning eller prislapp för att skilja den från andra leverantörer. Införliva förpackningsmaterialet till en del av bildskärmen. För mindre objekt som smycken, nyckelringar och ljus, skapa speciella lådor. Arbetade lådor fulla av färg och dekorativa bilder kan vara ett alternativ, men något så enkelt som en vit ruta med din etikett och logotyp på den kan ha en lika stor inverkan. För större objekt som trä hantverk, skulptur och keramik, gör en tagg med ditt namn och logotyp på ena sidan och objektet prissätter på den andra. Fäst den med snöre, tunn kedja, rep, rafia eller annat objekt.

Belysning

Införliva belysning i din hantverksmässan display. Detta är mycket viktigt om du är inne eller under ett tält. Hantverk som skapats med metall eller hantverk som är mycket små kan särskilt dra nytta av bra belysning. Ljus bidrar till att visa upp metallens glans och belyser information om mindre hantverk som kan vara svårare att se i svag belysning. Ljusare belysning fungerar också bra i bås visar konstverk, som målningar och fotografier. Överväga enskilda spotlights, om möjligt. Rep belysning kan uppträdda i montrar för smycken. Mjuk belysning kan bidra till att sätta stämningen om du säljer badprodukter eller sovrum poster.