Hur man reparerar en sagging madrass

Hur man reparerar en sagging madrass


En sagging madrass är en stor faktor i en otillfredsställande natts sömn. Ryggen kommer inte att stödjas ordentligt och anpassningen av din kropp kommer att kastas bort, vilket gör att du spänner dig i sömnen. Denna brist på avslappnande, vitaliserande sömn kan vara frustrerande, men du kanske inte alltid kunna köpa en ny madrass. Även om du inte kan vända den vikande av en madrass, det finns några sätt att reparera en del av skadorna och återställa din sömn till sin rätta tillstånd.

Instruktioner

1 Vänd din madrass med jämna mellanrum, både över och runt. Vanligen en gång i månaden är en tillräcklig tidsrymd. Detta kommer att omfördela vikten på den sida av madrassen som ofta används.

2 Vänd madrassen så den sida där dina fötter är vanligtvis hamnar på motsatt sida, där huvudet går. Den sida där du huvudet går kommer att hamna på botten, där dina fötter brukar vila.

3 Lägg till en bäddmadrass på din madrass. Leta efter en dyna som kan fluffas och fyllningen flyttas.

4 Alternate din sovande plats så att du inte alltid ligga i samma position. Detta kommer att ge madrassen lite tid att återhämta sig.

5 Skär ett block av minne skum till storleken på din madrass med en sax. Skjut blocket under madrassen utan något däremellan.

6 Sätt en uppblåsbar madrass pad under madrassen. Dessa kuddar glida under madrassen och fylls med luft för att återvinna en del av de förlorade fasthet.