Hur designa din egen baddräkt

Hur designa din egen baddräkt


Att välja en lämplig badkläder för din kropp typ kan vara en svår uppgift. De flesta människor är väldigt noga när det gäller att köpa en baddräkt. Det viktiga är att ha en baddräkt som belyser och betonar dina tillgångar samtidigt dölja dina brister. Om du vet att din kropp typ, kommer det att bli lättare för dig att göra en design som kompletterar din figur.

Instruktioner

1 Försök på flera olika stilar av baddräkter. Notera färg, stil och skär som passar din kropp typ. Du kan ta en bild av dig själv bär vart och ett av dessa baddräkter använder en digitalkamera. Du måste ta en hel kropp bild av framsidan och baksidan iklädd varje baddräkt. Dessa bilder kan hjälpa dig att avgöra rätt snitt, stil och färg på baddräkt som smickrar din kropp.

2 Välj en bild där man ser bra ut i en särskild baddräkt och skriva ut en kopia av det. Du kan använda en dator skrivare för att skriva ut dessa bilder. Rita formen på din kropp från foto över en bit ritpapper. Detta kommer att fungera som baddräkt modell för att skapa din baddräkt design. Gör flera kopior av din baddräkt modell så att du kan skissa olika mönster på kopiorna och välja de som du gillar bäst.

3 Utforma varje modell beroende på vilken stil som du vill. Du kan hämta inspiration från tidningar, bilder eller kändisar. Använd din fantasi och kreativitet när du gör din design. Kom ihåg att konstruktionen ska lyfta fram de bästa områdena i din kropp och spegla din personlighet också. Om du är full på magen området, till exempel, kan du dölja den med en tankini konstruktion, som helt och hållet kommer att täcka magen område men samtidigt fortfarande ha en skvätt sexighet med en separat bikini botten. Om du vill visa upp överkroppen men vill dölja skinkorna, kan du gå för en bikini med en kjolar botten.

4 Markera de delar av konstruktionen som kräver mer information. Du kan dra en liten pil för att markera den och skriva dina anteckningar ner. Det är lämpligt att använda en röd penna så att du enkelt kan se den. Till exempel kan du lägga till pärlor till ett visst område i bikini. Du kanske också vill bifoga dynor till bikini för att göra det fylligare. Efter att lägga till detaljer, färg din design med färgade pennor, kritor eller markörer så att du kommer ha en verklig visuell ritning av bikini du vill.

5 Ta en titt på din design. Begränsa dina val bland flera skisser du gjort. Välj den bästa design som du tror att du känner dig säker i. Om du är helt nöjd med den valda konstruktionen, kan du nu hitta ett tyg för badkläder och ta din kropp mått innan du går vidare till byggfasen.