Hur Tina fryst bröd

Hur Tina fryst bröd


Bröd är till synes enkla, men ändå så många sorter finns. Det är skapat med hjälp av mjöl, salt och vatten. När du lägger till jäst, ägg, mjölk och smör, har bröd ännu mer smak och det förblir friskt längre. Det kommer dock fortfarande att torka ut och bli hårt. Quick bröd --- kex, majsbröd och pannkakor, till exempel --- måste ätas samma dag de görs, eftersom de torkar ut snabbt. Alla bröd kan frysas för att bevara dem för senare användning. När tinas med omsorg, behåller bröd dess smak.

Instruktioner

1 Ta bröd från frysen och låt stå i rumstemperatur i upp till sex timmar. Alternativt, placera bröd i kylskåp i upp till 12 timmar. Lämna alltid bröd lindade medan det tinar.

2 Upptining bröd i ugnen. Värm ugnen till 163 grader Celsius. Ta bort plastfolie om de används vid första frysa brödet. Linda limpa tätt i aluminiumfolie. Placera brödet i ugnen i 20 till 30 minuter.

3 Ta bort pre-skivade brödbitar från bröden i frysen. Du kan "knäppa" av en skiva eller två från pre-skivade limpa. Helt enkelt återförsluta och ersätta återstoden av limpan i frysen. Rosta skivorna för snabb upptining och bryna.