Hur man gör en Sir Walter Raleigh kostym

Hur man gör en Sir Walter Raleigh kostym


Sir Walter Raleigh var en 17-tals engelska renässansmänniska och en favorit hos drottning Elizabeth I, enligt luminarium. Raleigh var en utforskare, hovman, spion och författare som hjälpte kolonisera Virginia. Han sattes till döds i 1618 för en attack han ledde mot en spansk bosättning i den nya världen. Det är lätt att göra en Sir Walter Raleigh kostym och kan göras genom att sy ihop flera objekt från runt huset och lägga till några andra.

Instruktioner

1 Hitta ett par strumpbyxor. Raleigh är oftast porträtteras bär svart, brun, grå eller vita strumpbyxor. Dessa bör passa väl, men oroa dig inte, de flesta av området kommer att täckas upp.

2 Lägg löst sittande byxor eller shorts. Byxorna bör öppna upp runt knäet området eller strax under. Försök att matcha byxor till strumpbyxor - ett jord ton såsom brunt eller grönt är bäst.

3 Använd bruna eller svarta läderskor eller stövlar. Raleigh ibland avbildad i stövlar, andra gånger i skor. Men att hålla med tiden, bör skor vara läder och, om möjligt, slitna. Om du väljer stövlar, bör de spetsar högt upp benet.

4 Använd en vit eller beige krage skjorta med knappar gjort hela vägen upp. Skjortan ska ha hellånga ärmar och, om möjligt, bör vara lite lös på kroppen.

5 Lägg till ett skärp eller halv-cape. Raleigh är vanligtvis skildras med någon form av halv cape eller ibland ett skärp. Detta stycke ska matcha byxor och strumpbyxor, men brun eller mörkt röd bör vara lämpliga.

6 Väx ett skägg eller bära en falsk skägg. Raleigh är väl känd för att ha en lång skägg med en uttalad mustasch. Om möjligt, forma skägget i en lång triangel som sträcker sig från botten av läppen för att halvvägs eller så ned i nacken.

7 Accessorize. Raleigh var en man av flera talanger. Så, beroende på vilken typ av Raleigh du vill vara, lägga till ett svärd, en bok eller en kikare för att markera en eller flera av Raleigh talanger eller funktioner.