Hur man gör hemmagjord Spinners för en cykel

Hur man gör hemmagjord Spinners för en cykel


Så länge som cyklar har funnits som populära metoderna för transport, har ägare anpassade sina turer med baseball kort i ekrarna, tofsar på styret och dekorerade korgar ovanför hjulen. Hemlagad spinnare är ett annat sätt att anpassa din cykel. Allt du behöver är några vanliga hushållsföremål. Dina anpassade spinnare kommer att rotera i vinden, likt en propeller, som du snabba ner på samma gata.

Instruktioner

1 Skär de två nedersta inches bort från en liter plastflaska. Det enklaste sättet att göra detta är att slå hål i flaskan med spetsen på din sax och klippa därifrån.

2 Gör jämnt fördelade skär upp längden på flaskan, dela flaskan i sex långa knivar.

3 Mät sex inches från slutet av 3/4-tums träpinne och göra en markering på trä med en blyertspenna.

4 Häng slutet av träpinne rod bort av en plan arbetsyta. Hålla stången på ytan med en hand. Skär genom staven med en trä såg.

5 Tape ena änden av träpinne på din cykel styret. Stången bör sträcka sig framåt horisontellt över framdäck.

6 Linda en lång längd av tejp runt pluggen cirka 1/2 tum från den främre spetsen. Fortsätta att linda bandet tills den bildar en stor cylinder av bandet en tum i diameter.

7 Sätt i slutet av träpinne i plastflaska munstycket. Munstycket kommer att vila mot din tejp cylinder, som fungerar som en propp.

8 Flare ut plastknivar, exponera pluggen spötoppen. Tryck på en mjölk locket på den platta stångänden. Detta kommer att hålla utsvängda bladen utåt. Säkra locket på plats genom att föra in ett häftstift genom mjölklocket och in i träpinne rod.

9 Cykla ner på gatan och plocka upp massor av fart. Vinden kommer att orsaka plastknivar att rotera på träpinne rod, skapar denna signatur propellereffekt.