Inredningsidéer för en mans födelsedag

Inredningsidéer för en mans födelsedag


När du planerar en födelsedagsfest för en kär människa i ditt liv, har hans passioner, skapa ett spel fylld plats eller ge en kväll med klass och elegans. Håll dekorationer enkel och maskulin. Välj en utsmyckning tema skräddarsydd för att behaga födelsedag hedersgäst - han kommer ihåg upplevelsen för många år framöver.

The Football Fan

Inredningsidéer för en mans födelsedag


Få gäster i den anda innan de kommer in även ditt hem. Låg en matta löpare av konstgräs, spray målade med varvet linjemarkeringar på den främre gångväg eller i hallen som leder till ytterdörren. Inuti göra en goalpost ram på din vägg med kraftigare papper eller annat material. Skär ett billigt fotboll på längden och montera en av halvorna på väggen för att se ut som om det har sparkat bollen över goalpost. Placera ett bord mot väggen inom goalpost att visa mat och gåvor. Gör en fotbollstema mitt genom att lägga till hans favoritlag flagga eller pom-poms i laget färger i en stor blomsterarrangemang, även i team färger. Som en extra brännpunkt, placera en fotbollstema tårta på en andra bord omgiven av plattor i laget färger och fotbollsformade ljus på vanligt glashållare. Tända ljus när det är dags att tjäna kakan.

Gaming Arcade

Inredningsidéer för en mans födelsedag


Använd ett spel tema för en ivrig arcade fan födelsedag bash. Hyr en vintage PAC-MAN, fotboll och flipperspel att använda som rumscenter samt partiaktiviteter. Placera spel i olika delar av ett stort rum eller individuellt i mindre rum; dekorera området runt varje spel för att matcha spelets tema. Nuvarande mat valt att upprepa spelets utformning som dekorationer. Till exempel, visa aptitretare på en rund gul diskens nära PAC-MAN spel. Servera silver-inslaget godisbollarna från höga klarglas vaser nära flipperspel. Feature shish kebab serveras på rektangulära fack i fotboll området.

formellt Affair

Inredningsidéer för en mans födelsedag


Hedra en stilrena kille med en formell affär. Håll part dekorationer enkel och klassisk. Dekorera middags och buffébord att hålla alla part biljettpris. Förbereda blomsterarrangemang för både tabeller med metall, tenn eller träfartyg att tjäna som center. Sök efter en ovanlig kärl, såsom en antik trä blomlåda, släktklenod familj karaff eller tenn serveringsskål, som alla fungerar bra som baser för blomdekor. Välj rikt färgade blommor i maskulina nyanser av orange, brunt, kungsblå och vinrött. Ta en modern utsmyckning strategi genom att visa mat på tydliga akryl skivorna anordnade på dukar som belyser färgen på blomsterarrangemang. Stage skivorna att sitta på en mängd olika höjder. Lägg blockljus i klara cylinderformade glas ljusstakar som är tillräckligt hög för att helt inrymma ljus och eld. Dimensionerade blykristall eller glascylindrar fungerar bra för detta projekt. Position ljus mellan skivorna på bordet för en dramatisk ljuseffekt.