Hur länge är lameller för en drottning säng?

Hur länge är lameller för en drottning säng?


Lameller används som grund för din madrass för en mängd olika skäl. Mestadels, lister ersätta en låda våren, ger stöd och flexibilitet för madrassen, och är mer hållbara än en låda våren. Det är inte nödvändigt att ha en låda våren när en bra, stödjande spjäla systemet är på plats. Lameller för en queen size-säng har samma storlek som madrass själv.

lameller

Lameller fungera som en grund för din madrass, och är vanligast på bolstrar, schäslonger och våningssängar. En lamell stiftelse kan användas på queen size-sängar i stället för en resår. Lameller när köps oberoende tillverkas vanligen i ett urval av olika trä korn och storlekar baserade på kvalitet och hållbarhet. Stavarna är lagda tvärs över bredden av sängar och jämnt åtskilda för att bilda grunden. Lamellerna vila på de yttre kanterna av sängramen och över ramens mid-stråle.

Queen-size Plankor

Queen-size madrass är 5 inches längre än sina mindre tvåbäddsrum och full storlek motsvarigheter. Denna storlek madrass är 60 inches bred och 80 inches lång. Lamellerna ligga över bredden av sängen, och är alltid 60 inches lång. Bredden på varje enskild spjäla kan variera beroende på utformning och korn av trä. För lamellerna för att passa de inte kan vara längre eller kortare än 60 inches.

slat val

Stavarna är mest effektiv när den jämnt fördelade. De brukar komma häftas till två delar av band som löper längden på lamellen bas. Lameller för en dubbelsäng ska häftas till band som är 80 inches lång. Eftersom spjälorna är jämnt fördelade, de är lättare att installera på sängen. När de läggs på fundamentet, lamellerna stanna på plats bättre eftersom det är allt ett stycke. Stavarna är tillverkade för att vara allt från en halv tum till 3 inches isär.

trä val

De mest kostnadseffektiva lameller för din dubbelsäng är tall. Men denna trä inte mycket givande, och kan spricka under ökningar av extrem press. En mer hållbar, men ändå flexibel trä som vanligen används för stavarna är björk. Denna typ av trä är faktiskt tunna bitar av trä skiktade tillsammans för att bilda en stark och flexibel bindning, perfekt för lameller och studsande trycket de kan genomgå med en sovhytt vridande i sängen.