Idéer för att täcka Gunnebostängsel

Idéer för att täcka Gunnebostängsel


Om du vill göra något åt din vanlig kedja-länk staket, har du en mängd olika alternativ. Du kan bygga en annan staket, men detta kan inte vara ett alternativ om du hyr din bostad eller om du inte vill spendera tid och pengar att staket ersättning kräver. Satsa på en billigare väg med enkel installation och borttagning alternativ.

staket Art

Lägg ett mönster eller bild till din kedja-link staket med plastinlägg. Företag som Put-in-Cups säljer kvadratiska, plastinlägg för att täcka ytan av ditt stängsel. Skapa en randig eller kvartermönster eller skapa en bild. De finns i 20 olika färger, så att du har en mängd olika alternativ att välja mellan. Kopparna är tillverkade av återvinningsbar plast och kan användas flera gånger när du tröttnar på ett mönster och vill skapa en annan. Kopparna låses på plats så att de inte blåser bort. Företaget erbjuder flera bild- och brevmallar. Från och med oktober 2010 kopparna kostar £ 32 för en uppsättning av 90, så Kostnaden varierar beroende på staket storlek (se Resurser).

Lameller och Shades

För en monokromatisk staket, använda långa integritets lameller. Dessa långa skivor av metall eller plast är vävda genom stängslet och finns i en mängd olika färger. Liva upp din trädgård med en vibrerande blå eller gräs. Du kan skapa mönster med dessa samt genom att växla färger av olika lameller. För en subtil accent, lägga till en kontrasterande färg lamell på endast några områden. Staket väv är tillgänglig för diagonala mönster. Väven är typiskt billigt, runt £ 3 £ 5 för 40 kvadratmeters som 2010. Du kan också köpa vind och solskydd för ditt staket som kommer i djärva randiga mönster perfekt för sommaren. Skölden är ett materialstycke och tillåter snabb installation och borttagning.

naturliga Covers

Om tanken på att sätta ännu mer plast eller metall runt varvet inte tilltalar dig, använda mer naturliga omslag. Du kan köpa bambu eller vass staket att täcka en eller båda sidor av stängslet. Priserna varierar beroende på stil och hur mycket du köper. Denna stil fungerar estetiskt, särskilt om du har en grönskande trädgård eller tropiska växter. Dessutom är bambu ett snabbt förnybar källa, så det är en mer miljömässigt hållbar alternativ än plaster och metaller, som kan tillverkas med hjälp av farliga kemikalier och ämnen. Om du gör välja metall eller plast täcker, leta efter produkter tillverkade av återvunnet material, som Put-in-koppar. För en färgstark, grön botemedel till en tråkig kedja-link staket, täck den med Hardy, kraftiga vinstockar. Vilken typ av vinstockar du växer beror på klimat och jordmån. Årliga vinstockar klättra väl och vanligtvis ger gott om blommor och blad för tillräcklig täckning. Några alternativ inkluderar morning glory, prydnads potatis vinstockar och bönor vinstockar, som du kan äta från också, beroende på sort.