Hur man hittar förlorade CD

Hur man hittar förlorade CD


Att förlora CD - särskilt om de är nya eller din favoritmusik - är irriterande. Enligt professor Solomon, författare till "Hur man hittar förlorade föremål," det bästa man kan göra är att få bekväm, lugn och vara säker på att du hittar dina CD-skivor igen. Så snarare än att vända huset upp och ner, ta en kopp kaffe och koppla av. När lugn, du är i en bättre sinnesstämning för att jaga din förlorade CD-skivor. Alla har förlorat saker - nycklar, plånbok, husdjur - vid ett eller annat tillfälle, men många artiklar har en vana att återkommer när vi minst anar det.

Instruktioner

1 Spåra dina steg. Försök att tänka på var du senast var och arbeta bakåt. Om du arbetade i garaget, till exempel, du kan ha tagit CD-skivor där för att lyssna på då när du rensade bilen.

2 Uppmuntra ditt sinne att vandra. Snarare än att fokusera på dina förlorade skivor, tänka på andra saker - fotbollsmatch i morgon, vad du ska göra för lunch - och ibland hjärnan "klick" och minns ämnen du inte koncentrera sig på.

3 Kontrollera att se om de CD-skivor är där de ska vara. Ibland tror du saker går förlorade när i själva verket, de är exakt där de vanligtvis hålls. Du kanske har lämnat in CD-skivor i en något annorlunda ordning än du normalt gör. I detta fall kan de visas "förlorade".

4 Se till att något - till exempel en tidning eller en tröja - inte täcker CD-skivor. Du kanske har av misstag lämnat en tidskrift ovanpå skivor när du gick att svara i telefon.

5 Kontrollerar omedelbara närhet. Ibland CD-skivor kan vandra. Kontrollera närområdet i fall objekten var missriktade och vänster i andra lådan, snarare än den första där man brukar sätta dem.

6 Titta i un-uppenbara platser. När du har tittat på uppenbara platser - som CD-spelaren och datorn - och inte hittat skivor, börja kontrollera un uppenbara sådana, såsom under sängen eller i badrumsskåpet. Det kan vara att du av misstag ställer CD-skivor ner och vandrade och glömde där de var.