Ripstick Typer

Ripstick Typer


Den Ripstik caster Kortet har likheter med den konventionella skateboarden, inklusive en konkav framsida och baksida, kallad näsa och svansen. Istället för att ha fyra hjul som den moderna gatan skateboard har Ripstik caster kortet två hjul. Den Ripstik bolag har tagit fram olika modeller och typer av Ripstik styrelse. Varje Ripstik board typ har sina egna funktioner och unika färger och grafik.

Ripstik Air PRO

Ripstik caster styrelser har vanligtvis en främre och en bakre del som kan röra sig oberoende, men Air PRO har en fram- och baksidan som rör sig tillsammans. Den Ripstik Air PRO har fått sitt namn från den lätta uppbyggnaden av styrelsen, som gör det möjligt för åkare att fånga mer luft. Den Ripstik Air Pro har två 76-mm hjul från uretan. Hjulen varje hus två lager med en ABEC hastighetsklass 5. Luft PRO har också en stötdämpande fjäder som hjälper åkare att landa trick smidigt.

Ripstik G

Till skillnad från den Ripstik Air PRO, den Ripstik G har en främre och en bakre, som kan röra sig oberoende av varandra. Ripstik skapade G för att tillåta åkare att glida över metallskenor och cement avsatser. Den guldfärgade aluminiumrör förbinder de två sidorna av Ripstik G snurrar som åkare slipa över ett hinder. Utformningen av Ripstik G tillåter åkare att få fart utan att behöva driva. Svänga höfterna fram och tillbaka medan ridning Ripstik G ökar hastigheten i styrelsen. Den Ripstik G har 76 mm hjul med ABEC kullager hastighets uppskattas till 5.

Ripstik Limited

Den Ripstik Limited har en konstruktion som liknar den Ripstik G men har inte aluminiumröret som förbinder de främre och bakre. En gummihandtag ansluter Ripstik Limited, som finns i tre olika utseende: en röd blommönster, ett tryck med flammande ögonglober och en design med skallar. Den Ripstik Limited har standard 76-mm hjul samt ABEC 5 kullager.

Ripstik Classic & RipSter

Den Ripstik Classic var den första typen av caster board produceras av Ripstik corporation. Den Ripstik Classic har en lutande näsa och svans för bättre kontroll samt en gummivadderat handtag i mitten av brädet. Classic har också standard 76-mm hjul med ABEC 5 kullager, och kommer i blått, grönt, rosa, röd och grå. Den lilla bror till Ripstik Classic, kallad RipSter, har samma konstruktion men med mindre dimensioner. Den RipSter har 66 mm hjul i stället för standard 76 mm.