Hur man gör en Seashell brud- bukett

Hur man gör en Seashell brud- bukett


En snäcka brudbuketten är en unik variant på den traditionella floral bouquet. Det skulle vara en härlig tillägg till brudens klädsel, särskilt för en destination eller strandbröllop. Snäckskal finns i en bred variation av naturliga färger, vilka samtliga kommer att visas färska och visuellt tilltalande i en brudbukett. De mjuka toner av skalen, även i kombination med blommor och andra tillbehör eller står ensam, kommer att se elegant och dramatisk. Skalen kan kompletteras med sjöstjärnor, pärlor, fjädrar eller andra små juvelprydda utsmyckningar. I samma anda som blomsterbuketter, har bruden oändliga möjligheter.

Instruktioner

1 Hitta eller köpa en mängd olika snäckskal i komplettera färger eller toner. Sortera dem i de som har håligheter, såsom conch skal, och de som är plattare. Om sjöstjärnor kommer att vara en del av buketten, kommer de att vara i samma högen som plattare skal.

2. Bestäm en bekväm längd för brudbuketten. Mät och kapa så många bitar av tråd som är nödvändigt för den mängd skal som ska användas. Räkna antalet skal med håligheter och allokera tillräckligt skaft till dessa utan att ändra stjälkarna, lämnar dem rakt. Räkna antalet plattare skal och sjöstjärnor och fördela skaft till dessa också. Curl eller slinga botten av dessa så att de kommer att ha en mer omfattande ståltråd att fästa de flackare bitar.

3 Fyll kaviteten delvis av var och en av den första gruppen av skal med varmt lim och infoga ett skaft en i taget. Vänta på att limmet torka och lätt dra i skaftet för att säkerställa att den inte bara limmas i ordentligt, men skalet står upprätt lätt på trådspindeln. På samma sätt, placera en liten klick varmt lim på varje flackare skal och sjöstjärnor och tryck en krusat eller slinga tråd stam på DAB. Vänta på att limmet torka och utföra samma test av vidhäftning och förmåga att stå som den första gruppen.

4 Ordna skalen tillsammans på ett sådant sätt att varje ses, men ingen sticker ut för mycket eftersom det kommer att bli svårare att binda dem samman. Överväga att placera de större på utsidan, med de mindre högre upp men mer centrala. Skaka bukett lätt att se till att gruppen är säker och inga skal antingen falla omkull eller vicka. Om någon måste reglued, gör det nu för att förhindra missöden senare. Svepa hela gruppen av stammar från toppen till botten sedan tillbaka upp med blommor band för stabilitet.

5 Linda sidenband runt toppen av bukett några gånger och sedan knyta en tät rosett. Fäst bågen med pärla huvuden stift.