Hur man gör en Robin kostym

Hur man gör en Robin kostym


Varje Halloween och för varje dräktparti finns det vanligen minst ett Batman och Robin duo. Robin, Batmans sidekick och den yngre halvan av den dynamiska superhjälte duo, är fortfarande ett populärt kostym val eftersom det förkroppsligar nostalgi och kul.

Instruktioner

1 Bestäm vilken Robin superhjälte ser du vill skildra. Det är en klassisk Robin ser från 1960-talet TV-show och ett modernt utseende från filmer och serier under 1990-talet. Titta på bilder av de olika typerna av Robin när du planerar din kostym.

2 Skapa kostym element som är likartad i både utseende: masken, handskarna och bälte. Göra en mask av en bit av svart filt eller fleece. Använda ett par glasögon att korrekt placera ögat hålen. Lämna tillräckligt med tyg på masken så att du kan knyta den i ryggen. Gör ett bälte genom att täcka en aktuell bältesspänne med en cirkulär spänne som skapats av filt som har lim på den. Hantverk butiker säljer lim kände i olika färger. Bär gröna handskar som är längre än handleden.

3 Gör en Robin skjorta av en röd-grön t-shirt eller tunika stil topp. Skär ärmarna bort den röda t-shirt och bär den över en grön t-shirt. Gör en gul R på en svart cirkel med lim kände, och göra flera horisontella gula rektanglar av limmet kände. Placera R på vänster sida av skjortan och staplarna börjar upptill i mitten av skjortan.

4 Wear strumpbyxor och shorts för nedre halvan av Robin kostym. Bär ogenomskinlig grön eller vit strumpbyxor och gröna shorts för den klassiska superhjälte eller röda för den senare en.

5 Använd en grundläggande svart cape från en annan kostym eller köpa en från en kostym butik. Lägg gult tyg på utsidan av udden och fålla det är precis nedanför tillbaka för den klassiska Robin; lämna det länge för det andra superhjälte utseende.

6 Sätt på svarta stövlar för modern Robin och lägga till en grön fasad med vingar över stövlar för äldre stil. Gör gröna utsmyckningar av kartong eller lim kände. Avsluta dräkt med en mörkbrun peruk som liknar Robins frisyr.

7 Mode en Robin kostym för ett barn eller barn med hjälp av en röd body och gröna shorts. Gör logotypen och bälte på datorn, skriva ut dem på tyg överföring papper från ett kontor leverans eller hantverk butik och järn dem på Bodyn kläder för att förhindra kvävning. Använd kardborreband att skapa en udde.