Idéer för en svart ljus dans

Idéer för en svart ljus dans


Dim overhead och flick på den lila sken UV LED svart ljus för en dance party som kommer att ha gäster glödande. Medan en svart ljus dans kan ses som 1970 kitsch, har medlemmar i underhållningsindustrin gjort medel höft igen, såsom Ke $ ha prestanda i svart ljus bär lyser i mörkret kroppsfärg.

Inbjudan och Entrance

Bygga spänning för den överhängande händelsen med solida svarta inbjudningar skrivna med osynligt UV LED pennor eller skrivarbläck som bara ska visa upp under svart ljus. Skriv bara orden "svart ljus" i synligt ljus, vit bokstäver som en ledtråd. Gästerna kommer att behöva slå en svart ljus butik på köpcentret för att läsa deras inbjudan och få information. Party klädsel instruktioner varnar gäster att bära vita eller neon kläder för maximal parti glöd. Vid ingången, skapa en maskin blåser speciella, glöd-in-the-dark bubblor som ett smakprov på vad som komma inom partiet. Markera gäster med en osynligt bläck handen stämpel för enkel återinträde eller att beteckna minderåriga dricker på en händelse som serverar alkohol.

Dansgolv

För den stora underhållning attraktion, installera en stor, svart dansgolvet att kvitta glödande kläder dansarna. För att hålla händelsen rasar, hyra en DJ med en kombination svart och strobe ljusshow som sammanfaller med spellistan. Runt dans, installera teater lägenheter målade med svart tavlan färg. Ställ ut lådor med speciell vit krita som ändrar färg under UV LED-lampor, och låt gästerna doodle mellan låtar. För en extrem underhållning alternativ, inrätta pukor eller 55-gallon industri trummor runt dansgolvet, utrustade med glöd-in-the-mörk vätska kroppsfärg och trumpinnar för att återskapa svart ljus splatter måla barroom scen från Sandra Bullock filmen " miss Secret Agent. " Se bara till att instruera gäster att bära billiga kläder de inte har något emot att få smutsiga.

Dekorationer och present

Bortom dansgolvet, kan partigarneringar som lyser under svart ljus kan billigt skapas med hjälp av kartong utskärningar och glöd-in-the-dark tempera färger. Ta inspiration från 60- och 70-tal med neon, psychedelic blommor och fredtecken, eller använda färger för att skriva ut fest meddelanden till minne av händelsen. För rent kitschiga dekorationer, slå upp loppmarknader för vintage svart sammet målningar som kommer lyser under UV-LED-lampor och använda glödande lavalampor som bordscenter. För party, passera ut glow sticks, halsband och armband för gäster att bära. Dessa poster behöver inte svart ljus för att lysa, men de kommer att hålla gäster glöder i fläckar där de svarta ljus inte kan nå.