Horse Fence Idéer för en Corral

Horse Fence Idéer för en Corral


Oavsett vilken typ av häst du äger eller vilken typ av ridning du föredrar, är det viktigt att ge din häst följeslagare med en säker Corral. Ha en bra Corral på plats ger din häst välbehövlig motion och hjälper till att lindra tristessen och dåliga vanor som ofta uppstår när hästar hålls i sina bås 24 timmar om dygnet. Men innan du slår din häst ut i inhägnaden, är det viktigt att se till att stängslet är säker. Vissa typer av stängsel, särskilt taggtråd, får aldrig användas runt hästar, eftersom de allvarligt kan skada sig på denna typ av stängsel. Lyckligtvis finns det flera hästvänliga alternativ som kan ge säker övning för din häst.

Icke-Climb trådstängsel

Trådstängsel kan vara ett bra val för hästar, men det är viktigt att se till att den är så kallade icke-klättra stängsel. Denna typ av stängsel använder ett mönster som är tillräckligt liten för att hästen inte kan få sina fötter genom hålen. Denna konstruktion hjälper till att förhindra skador och samtidigt ge en trygg och säker staket. Denna typ av Corral stängsel är särskilt säker för hästar som gillar att hoppa, eftersom stängsel lätt kan göras 7 eller 8 fot hög utan en betydande ökning av kostnaderna.

Traditionell trä staket

Traditionellt trä fäktning är ett bra val för både inhägnader och betesmarker. Denna typ av stängsel har ett antal viktiga fördelar, bland annat låg kostnad och enkel installation. Till skillnad från icke-stigning tråd, som ofta kräver speciell utrustning och material för att installera, kan traditionella trä stängsel vara en gör-det-själv-projekt. Om du har tillgång till en traktorburen eller gasdrivna post hål digger och ett utbud av timmer, kan du installera denna typ av staket på egen hand. En potentiell nackdel med trä staket, dock är det faktum att det kräver regelbunden målning och annat underhåll.

plast Stängsel

Horse Fence Idéer för en Corral


Plast PVC stängsel är ett utmärkt alternativ till traditionella trä Corral fäktning, men det är också ganska lite dyrare. En stor fördel med PVC stängsel är att det är nästan underhållsfri. Till skillnad från trä fäktning, kommer plast PVC stängsel inte behöver målas, och det kommer inte att splittras och ruttnar som trä staket ibland kan. Varje hästägare måste bestämma om fördelarna med plast PVC Corral stängsel är värt den extra kostnaden.

het Tape

Om du behöver en snabb och billig Corral staket som är enkel att installera, överväga att använda varm tejp. Denna unika form av stängsel använder elektriska ledningar som är inbäddade i en väl synlig sträng av vit plast. Hot band är lätt att installera, antingen befintliga staketstolpar eller metall staketstolpar som kan krossas i marken med en slägga eller post hål digger.