Hur man byter en motorcykel däck Tube

Hur man byter en motorcykel däck Tube


Det är viktigt att veta hur man byta däck på din motorcykel. Om du någonsin upprätthålla skador på dina däck medan ridning, eller om du vill spara pengar och tid genom att veta hur man sätter nya däck på dig själv, är informationen alltid bra att ha till hands eller i bakhuvudet. Rören är en inre del av däcket, och de kan köpas på de flesta motorcykel butiker.

Instruktioner

1 Ta bort ventilkärnan för att frigöra lufttrycket från däcket, med hjälp av ventilkärnan remover.

2 Använd skiftnyckel för att lossa ventilmuttern ligger vid foten av ventilspindeln. Ta bort den och ställ den åt sidan.

3 Sätt en av däckjärn under kanten av däcket nära ventilspindeln området och dra upp för att bryta pärlan på däcket.

4 Gå runt däcket med däck järn och skjut upp mot mitten av däcket för att få däcket upp över kanten.

5 Dra den gamla slangen ur däcket. Lägga ny slang inuti däcket så att ventilspindeln ställer upp med ventilhålet på fälgen.

6 Haka lufttillförseln och luft röret, centrering det och ta bort rynkor. Tömma röret helt.

7 Smörj däckvulsten och sätter däcket järn mellan vulsten och fälgen. Dra ner på däcket järn för att montera däcket tillbaka på fälgen, avslutar nära ventilskaftet.

8 Håll ventilkärnan ut och blåsa upp röret tills det kvittar på plats. Tömma röret så att den sitter jämnt inuti däcket. Montera spindelmuttern och ventilkärnskaftet till sitt ursprungliga läge.

9 Pumpa upp däcket till tillverkarens specifikationer för din motorcykel, använda däcktrycksmätare för att kontrollera att det är korrekt.