Hur man tvättar motsatsen skor

Hur man tvättar motsatsen skor


Converse är ett amerikanskt varumärke som gör Converse All Star skor. Dessa basket stil tränare kan bäras av både män och kvinnor för en mängd olika tillfällen, bland annat för att idrotta och avslappnade vardagsbruk. Om du har njutit dina Chucks men tror att de skulle kunna använda en ren, finns det flera saker du kan göra för att förbättra sitt utseende. Börja med att rengöra din Converse för hand och sedan sätta dem i en tvättmaskin.

Instruktioner

1 Ta bort snören från dina Converse skor genom att starta på toppen och dra dem ur öglorna tills du når botten av skon. Du kan tvätta dina skosnören separat i en tvättmaskin.

2 Blöt en svamp eller trasa i en mild lösning av tvål och vatten. Badda fläckar eller märken på tyget av skon tills de är borta. För att förbättra all-over utseende av skon, badda hela skon med trasan och lösning.

3 Torka gummi foxing runt sidorna av skon och hätta med en fuktig trasa och tvållösning för att avlägsna märken.

4 Placera skorna i en tvättmaskin och tvätta på en liten cykel för att avlägsna eventuella kvarvarande smuts. Du kan tvätta dina skor med hjälp av tvättmedel, men inte tvätta skor med blekmedel eller någon produkt som innehåller en blekande förening eftersom det kan påverka hållfastheten hos tyget.

5 Torka skorna vid rumstemperatur i ett väl ventilerat utrymme. Placera dem inte nära en källa för hög värme, såsom en spis, radiator eller rör eller använda en torktumlare, eftersom detta skulle kunna påverka tyget.