Hur byter jag en Malibu 2005 Strålkastare?

Hur byter jag en Malibu 2005 Strålkastare?


Om du har problem med din 2005 Malibu strålkastare inte fungerar, kan du fixa det själv med lite hjälp. Byte av glödlampan i tidiga modellerna var lite svårt. Detta är inte fallet med de sena modeller såsom 2005 Malibu. Den strålkastare montering är gjord av en hållbar plast, men det kan skadas, så var försiktig när du arbetar med din strålkastare montering. Ibland när du byter ut glödlampan, kan den andra gamla lampan i aggregatet vara dimmer än den nya. I det här fallet, byt ut båda lamporna när du redan har fått det ifrån varandra.

Instruktioner

1 Öppna huven. På alla elektriska projekt på din bil, alltid komma ihåg att koppla bort batteriet. Batteriet har sidostolpar. För att ta bort kabeln behöver du en 10mm uttag och en spärr.

2 Ta bort skruvarna från strålkastare montering, med hjälp av en hylsa och en spärr.

3 Ta strålkastare montering genom lossnar det i botten och kanten på kåpan.

4 Ta bort den elektriska kontakten från baksidan av strålkastare montering. Ta strålkastare enheten ur bilen och flytta den till din arbetsbänk.

5 Ta bort luckan från baksidan av strålkastare montering genom att vrida locket moturs. Ta bort glödlampan från huset genom att vrida den moturs.

6 Ta den elektriska anslutningen av glödlampan. Om du väljer att byta ut flera av glödlampor, göra samma sak som steg nr 5.

1 Sätt den elektriska kontakten på glödlampan. Byt strålkastare glödlampa i strålkastare montering huset. Vrid lampfattningen medurs för att låsa lampan på plats.

2 Sätt tillbaka strålkastare luckan genom att placera den över strålkastare och roterande medurs.

3 Installera den elektriska kontakten på baksidan av strålkastare montering.

4 Ta bort den elektriska kontakten från baksidan av strålkastare montering. Ta strålkastare enheten ur bilen och flytta den till din arbetsbänk.

5 Sätt tillbaka skruvarna i strålkastare montering. Vridmoment bultar till 18 tum-pounds. Stäng huven och kontrollera alla lampor att vara säker på att de fungerar.