Hur man bygger ett Live fälla för Skunks

Hur man bygger ett Live fälla för Skunks


Skunkar är ett vanligt skadedjur som kan skada landskap. Den skunk kan orsaka bestående problem och kan även skada ditt husdjur. Om lukten är inte problemet ännu, fortfarande är det tid för att förhindra en skunk invasion för säkerheten för ditt husdjur och ditt hem. Svällning en skunk är ett enkelt och säkert sätt att befria din egendom naturens irriterande nötkreatur.

Instruktioner

1 Mät 2-tum med 6-tums skivor på en önskad längd, ungefär runt två fötter. Skär skivor så att de alla är lika långa. Hitta den 2-tum med 6-tums bit som kommer att göra toppen av lådan. Skär en 4-tums bit bort i slutet av styrelsen. Detta kommer att tillåta en plats för dörren som stänger fällan att falla igenom.

2 Nail de såga brädor tillsammans i en kvadratisk formation med kortare ombord på toppen. Använd spikar en tum i längd så att skivorna inte kommer att delas i två. Fällan kommer att vara robust nog med mindre spikar, så det finns ingen anledning att köpa längre sådana. Hitta 4-tums bit som skars bort och spika den 1 ½ inches bort från toppbrädan mot framsidan av lådan.

3 Skär en liten bit av bur fäktning tillräckligt stor för att täcka baksidan av fällan. Kontrollera att hålen i staketet är inte större än en tum bred. Använda stängsel med stora hål lämnar utrymme för skunk att fly. Staple stängslet till toppen, botten och sidor på baksidan av fällan med en häftpistol.

4 Borra ett litet hål storleken på en fjärdedel på toppen 2 inches från baksidan av fällan. Hålet kommer att användas som utlösare för att stänga dörren. Med ett överskott bit av 2-tum med 6-tums ombord, skära en liten bit av trä som kommer att passa i öppningen på framsidan för att användas som en dörr. Skär det tillräckligt liten för att där det inte kommer att få hängas när falla, men tillräckligt stor för att hålla skunk i fällan.

5 Placera en pinne i det borrade hålet nära baksidan av fällan. Placera ett äpple, apelsin eller annan frukt eller grönsak bredvid buren som bete. Knyt ett snöre i en knut och bifoga det till en liten pinne. Borra ett hål i toppen av dörren och knyta den andra änden av snöret genom. Vinkel pinnen så luckan hänger upp i luften, vilket gör utrymme för skunk att komma in. När skunk in, kommer han att slå klubban, vilket gör luckan nära. Dörren i fronten och buren i ryggen förhindra djuret från att fly fällan.