Hur gör brevlåda Locks Arbete?

Hur gör brevlåda Locks Arbete?

cylinderlås

Brevlådor är säkrade stängs med en typ av cylinderlås. Den grundläggande set-up innefattar en nyckel som är införd i cylindern, så att den kan röra sig i en medurs riktning. En flik metall är vanligtvis fastsatt på insidan änden av cylindern, som rör sig när cylindern vrids. Fliken börjar i ett läge som stoppar brevlådan dörren från att öppnas och, när den vrids med nyckeln, rör sig till ett läge, vanligtvis 90 eller 180 grader från där den började, vilket möjliggör postlådan dörren att svänga öppen.

Variation

Olika flikar kan monteras på insidan änden av cylindern, men den grundläggande utformningen är densamma. Vissa flikar kan vara något upphöjda, böjd eller hooked på slutet för att passa väl in i en liten öppning i ytterkanten av brevlådan dörr. Andra kommer att vara platt, med den storlek som motsvarar storleken av spärröppningen. I stället för en nyckel, kan cylindern även vändas med en tumme spärr eller en rund ratt, som båda kommer att hålla dörren stängd men kan öppnas av vem som helst, oavsett om de har en nyckel eller inte.

Förberedelse

För att kunna installera en brevlåda lås, måste det finnas ett hål stort nog för cylindern att passa in genom ytterdörren på brevlådan. Standardstorleken monteringshål för brevlådan cylinderlåset är 3/4-tums hög och 5/8-tum bred. Dessa hål måste borras genom brevlådan dörren så cylindern kan föras in. Om brevlådan är aluminium eller ganska tunn, kan en konsol skruvas fast runt den främre nyckelhål, säkra cylindern på plats.