Hur man gör en Dragonfly hårspänne

Hur man gör en Dragonfly hårspänne


En slända hårspänne är en pärlstav hårspänne. Skapa ett hårspänne i valfri färg och i valfri storlek för att matcha din garderob. Gör din egen samling hjälper dig att undvika shoppa runt efter den perfekta hår tillbehör. Läs vidare om hur.

Instruktioner

1 Skjut en rund pärla till mitten av tråden. Vrid tråden för att hålla den på plats. Placera en annan runda pärla på de tvinnade trådarna. Skjut det till slutet. Vrid tråd runt det att hålla slut pärla på plats.

2 Place 15 utsäde pärlor på en tråd. Tryck ner dem för att möta den runda pärla. Böja tråden tillbaka på ett 90-graders vinkel. Lägg 16 utsäde pärlor till tråden. Dra i tråden för att möta slutet av 15-bead-strängen. Fortsätt tills du har 5 delar av pärlor. Detta gör en trollslända vingen för hårspänne.

3 Vrid tråden i slutet för att hålla pärlorna på plats. Gör en mer vinge med samma tråd.

4 Upprepa steg 1 till 3 för att göra två vingar på andra sidan av trollslända. Böja utanför änden av vingarna för att skilja dem åt.

5 Tillsätt dropp pärla till slutet av båda trådarna. Den måste vara i jämnhöjd med botten av vingarna.

6 String 3 runda pärlor och hornet pärla på ledningarna.

7 Skjut ett frö pärla på trådarna och dra ledningarna tight. Linda trådarna runt utsidan av pärlan. Mata ledningarna genom hornet, både runda och teardrop pärlor.

8 Passa in hårspänne med mitten av beaded slända. Sätt kablarna genom hålen i hårspänne. Twist trådarna snäva att säkra hårspänne till slända.