Hur man drar en armé helikopter

Hur man drar en armé helikopter


Arméhelikoptrar delas in i tre kategorier förkroppsligas av funktionen de utför: attack, transport och observera. Attackhelikoptrar har en mer lutande och smal flygkropp och naturligtvis mer vapen. Några har även vingar för extra manövrerbarhet och vapenkapaciteten. Transporthelikoptrar är mycket större helikoptrar, kan bära utrustning, personlig och fordon. Dessa helikoptrar är mer balanserad i utseende mellan de främre och bakre delarna. Observation helikoptrar är den minsta av de tre och har minst vinklad svans. Trots dessa variationer, armén helikoptrar ser mycket lika och kan dras på samma sätt.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av armén helikopter du vill rita, antingen en attack, transport eller observation helikopter.

2 dra försiktigt en stor horisontell rektangel som är fyra gånger längre än den är hög. Om du ritar en transporthelikopter, göra dimensionerna tre gånger längre än höjden. Denna rektangel fungerar som huvuddelen av helikoptern. Dra inte kraftigt eftersom denna form är bara en guide till målet illustration.

3 På en vertikal sida av den horisontella rektangel, dra en liksidig triangel. Detta begränsar huvudkroppen då den växlar i svansen.

4 Rita en rektangel med ena änden överlappande mitt triangelns spets, och så länge som den första rektangeln men bara hälften eller en tredjedel så kort. Detta fungerar som svansen. Vissa helikoptrar, liksom den tyska Tiger, har svansar som bildar ut ur botten av huvudkroppen, medan andra gillar den ryska Hind-F har det som kommer ut ur centrum. Bestäm vad ser du föredrar.

5 Rita en rätvinklig triangel fena vid slutet av svansen. Gör den punkt i triangeln ansiktet mot huvuddelen av helikoptern och se till att det övre hörnet av triangeln är högre än överdelen av kroppens rektangel. Detta säkerställer en slankare utseende.

6 Rita en halvcirkel på den sida av rektangeln mittemot svansen för en observation armé helikopter. Rita en triangel på den sida av rektangeln mittemot svansen för en attack armé helikopter. Lägg till extra, mindre halvcirklar på denna triangel för att ange ytterligare fönster och Pilote säten typiska i en attack helikopter. Jämna ut hörnen på den sida av rektangeln mittemot svansen för en transport armé helikopter.

7 Rita ett par differentierade rektanglar ovanför huvud rektangel för motorn under helikopterblad. Rita ytterligare rektanglar överlappar den övre sidan av huvudkroppen rektangel för att indikera njet för en attack helikopter eller en observation helikopter. Rita en axel sticker ut vertikalt från toppen mindre differentierad rektangel och dra en helikopter blad som sticker ut från axeln till strax under den bakre fin. Reproducera två till fyra blad med samma dimension som den första, men sticker ut vid små vinklar för att indikera den horisontella och tredimensionella planet bladen roterar på som är vinkelrät mot åsynen av betraktaren.

8 Rita kanoner nedan och på sidan samt två staplade fönster längs toppen av triangeln på kroppen av attacken helikopter. Dra några dekaler eller extra detaljer som du vill för din helikopter, såsom dörrlås eller kamouflage. Inkludera två hjul sticker nedanför det bakre hörnet av huvud rektangel av kroppen och ett hjul sticker nedanför den bakre nedre hörnet av svansen rektangeln för attacken och transporthelikoptrar. Rita två stående skenor som ser ut som slädar eller ens skidor, under huvuddelen rektangeln för observation rektangeln.