Barn blöta vädret Aktiviteter

Barn blöta vädret Aktiviteter


Det regnar, det hälla, men det finns ingen chans att barnen planerar att göra någon snarkning. En regnig dag med rastlösa barn kan kännas som en evighet om du inte är beväpnade med några roliga spel att hålla dem sysselsatta, utmanas och glad. Genom att göra dina läxor och har några idéer om redo, kan du förvandla en blå regnig dag i en dag inomhus äventyr.

Chopstick Pass Along

Detta spel, artighet av Family Fun webbplats, är ett bra sätt för barnen att vässa sina koncentrationsförmåga och fingerfärdighet. Det är ungefär som spelet Operation komma till liv, men med pinnar och olika stora objekt som du kan ha till hands såsom oskalade valnötter, ekollon från gården, körsbär eller ärtor. Att spela spelet, ge varje barn en uppsättning av ätpinnar och placera alla objekt på en tallrik bredvid barnet som kommer att starta objektet passerar. Du kan välja den äldsta spelare, och hon kommer då att fortsätta att passera varje objekt, som börjar med den största, passerar den till den person på hennes högra, som sedan kommer att passera objektet runt tills den returneras till plattan. Det slutliga målet är för spelarna att passera föremålen utan att släppa dem tills de är alla tillbaka till plattan. Family Fun rekommenderar erbjuda en tesked till barn som tycker att använda pinnar för att vara alltför svårt.

sardiner

Denna omvända hide-och-söka spel, som presenterades av Kinder konst, är kul för barnen på en regnig dag. Ett barn är hider, och han går att hitta en plats medan resten av barnen täcka sina ögon. När barnet är dold, resten av barnen leta efter honom. När varje barn finner honom, gå de honom och packa som sardiner i gömma plats tills alla anländer. Den första sökare som hittar hider tillåts vara hider i nästa omgång.

Ankeln Ballong spel

Denna verksamhet kommer att få barnen att flytta, och de färgglada ballonger kommer perk upp en blå regnig dag. Har barnen spränga en påse ballonger tillsammans. Efter att de har uppblåsta alla ballonger, har barnen välja sin favorit ballonger. Enligt Camp KCC, slipsar alla då deras ballong till anklarna med ett snöre. bara använder sina fötter - inga händer - målet är att varje spelare att pop varandras ballonger. När ett barns ballong har poppat, är hon ute ur spelet.

Mysig läsning eller skrivning Time

Ibland kan en regnig dag är en bra tid att göra några varm choklad eller baka några kakor och har alla sitta ner för sagostund. När du har den varma godsaker redo på en platta eller i muggar, kan du be barnen att välja en bok. Alla kan turas om att läsa boken. Minti föreslår ett alternativ till behandlingen - eller ens i Förutom att läsa efter barnen inspireras av boken - är för barnen att skriva sina egna historier, som även kan inspireras av regnig dag eller vad flyttar barnen att skriva en roligt och engagerande historia som kommer att underhålla dem.

Utflykt

Du kan alltid få barnen inriktade upp i sina ponchos och galoscher och beger på bio, museum eller bibliotek för att hålla svacka i schack. Barnen kan anse det vara det bästa av två världar att få komma ut i regnet och luffare genom en pöl eller två, liksom att göra något roligt och utöver det vanliga.