Hur att böja en Skimboard

Hur att böja en Skimboard


En skimboard är en mindre version av en surfbräda. Skimboarders börja direkt på stranden, nästan på stranden. Dessa skivor är tillverkade av olika material såsom trä, glasfiber eller kol och är vanligen av en komplex, sammansatt konstruktion. Skimboards har en svag kurva i mitten av sin kropp som du kan uppnå om du bygga din egen skimboard från trä. Denna böjning åstadkommes i mitten av skimboard byggprocessen, när brädan är bara en kärna, innan applicering de avslutande lager av glasfiber eller epoxiharts.

Instruktioner

1 Sänk och dra din skimboard kärna i en grund pool eller badkar i minst 24 timmar.

2 Lägg en panel av skrot plywood på marken, på en plan, jämn yta.

3 Placera en annan bit av skrot plywood i slutet av den första delen. Göra den andra panelen monter i en vinkel mot den första panelen, med hjälp av en tegelsten under dess sida. Forma vinkel du vill böja skimboard till.

4 Placera skimboard på panelerna för att uppnå önskad vinkel.

5 Placera en tredje skrot plywood panel på skimboard själv. Detta stycke kommer att fungera som direkt skydd för skimboard.

6 Kör din bil på plywood struktur du ordnat, sätta ett framhjul exakt på den övre plywoodpanelen. Panelen kommer att skydda skimboard och låt det att böja. Din skimboard kommer kurvan efter de två panelerna på undersidan eftersom den är mättad med vatten. Flytta tegel att ändra den slutliga kurvan vid behov.

7 Lämna bilen på plywood struktur, sätta press över skimboard, under minst 48 timmar. Skimboard måste torka helt under bilen för att permanent stanna i denna böjda form.