Design Idéer för en uppfart Entrance

Design Idéer för en uppfart Entrance


Uppfarten är ingången till ditt hem och bör representera stilen i ditt hem. Detta utrymme bör vara välmanikyrerade eftersom det är en direkt återspegling av vad gästerna kan förvänta av resten av ditt hem. Många aspekter går att designa din uppfart som ingången till ditt hem.

Formen på Driveway

Formen på din uppfart behöver inte vara raka och traditionella om det inte är på det sätt du föredrar det. Oavsett om du har en hel del utrymme mellan vägen och ditt hem eller inte, det finns olika sätt att lägga betongen som formar din uppfart. Om du har tillräckligt med utrymme i din trädgård, kan du ha en uppfart som svänger runt i form av en U-form. Kurvan för U ligger vid ytterdörren. Andra sätt att du kan designa din uppfart inkluderar en större U-form som sträcker sig till baksidan av ditt hem och kommer tillbaka runt på framsidan, en utökad uppfart som sträcker sig förbi sidan av ditt hem i en linje eller en utökad uppfart som går direkt framför ytterdörren och har en cirkel i slutet för dig att ringa runt.

material

Materialen som används för att göra din uppfart kan göra skillnaden mellan en mjuk gång eller ett omak i ditt hem. Om du inte vill att grund asfalt, är ett prisvärt alternativ att använda lös sten; med det här alternativet kan du välja från en mängd olika texturer, storlekar och färger av sten. Om du är på en budget, kan du också gå med betong, även om denna typ av material är föremål för sprickbildning. Andra idéer inkluderar sönder granit, som är en blandning av fina granuler, tegel som kan ställas in i murbruk eller torrt lagda och natursten. Oavsett vilken du väljer, undersöka strukturer och om strukturen kommer att påverka dina barn cykla eller andra faktorer.

uppfart Landscaping

Även om du kan ha en vanlig uppfart utan extra landskapsplanering, lägga till extra stil på framsidan av ditt hem bara förstärker bilden av ditt hem. Du kan plantera lång eller kort träd eller buskar längs sidorna av utfart Om du vill visa upp din gräsmatta, kan du plantera blommor som är tillräckligt stora för att ses, men tillräckligt liten för att visa resten av varvet. Beroende på det material som du använde vid läggning själva uppfart, kan du också stenar som gränsen längs din uppfart. Om utrymmet tillåter, kan du lägga till en liten damm eller fontän i mitten av uppfart, beroende på formen som du har valt.