Hur man köper Nike Golf produkter som en Small Business

Hur man köper Nike Golf produkter som en Small Business


Är en golfshop komplett utan tillsats av Nike produkter till försäljning? Många av världens bästa golfare nu använda Nike produkter. Nike golfprodukter har gjort enorma framsteg i golfutrustning som de erbjuder. Naturligtvis många amatör golfare vill ha möjlighet att köpa Nike produkter, som anses av många vara några av de bästa produkterna som finns.

Instruktioner

1 Öppna ett konto med Nike Golf. För att ställa in en Nike-konto går till nike.net och klicka på att bli en auktoriserad återförsäljare. Kundtjänst kommer att ge dig all information du behöver liksom Nike golf säljare kontaktinformation. Fyll i kreditansökan, till affärs referenser och bankkontoinformation. Du kommer att ha möjligheten att ha en kreditgräns förlängas som en del av att öppna ett konto. Dessutom måste du ange information om ditt företag licens och federal skatt ID-nummer. Kontakta säljare för att ställa in ett möte.

2 Meet med Nike golf säljare. Den säljare måste typiskt godkänna det nya kontot. För att öppna en golf-konto måste du sälja detaljhandeln golf produkter. Det kommer att ge en naturlig plats för att främja golf varumärket Nike. Nike säljare kommer att göra en affärsplan om hur man startar och utveckla din verksamhet med Nike.

3 Placera Nike golf beställning. Nike är en av golf företag som kan utrusta hela din butik med produkten, från skor, kläder, bollar, tillbehör och klubbar. Ofta hittar du en golfshop kommer att stödja ett varumärke tyngre än de andra. En golfproffs är oftast på personal med ett visst företag. Nike kommer att erbjuda mycket givande incitament och rabatter för produkten din beställning. Om du stöder Nike de kommer att göra stödet för din golfshop. Dessutom är mycket lätt att arbeta med Nike. De kommer ofta ta tillbaka produkten i slutet av året och utfärda krediter för framtida beställningar.