Hur man Seal sump Lock

Hur man Seal sump Lock


Försegling av locket på en sump pump grop är möjligt och nödvändigt. Små barn och husdjur kan ramla in med tragiska konsekvenser. Dessutom kan förekomsten av damm, smuts och hår leda till sedimentansamling inne i gropen. Detta täpper impellern och förhindrar sumpen från att fungera ordentligt. Små metallföremål som skruvar och muttrar faller i gropen kan skada pumpen permanent. Ett annat skäl för att täcka schaktet är att stoppa vatten från att avdunsta in i källaren. Minska möjligheten av radon gas som kommer in i byggnaden genom gropen, genom att göra locket lufttätt.

Instruktioner

Att köpa Lock

1 Sträck ett måttband över sumpen bassängen, på bredaste stället, för att få mätningen diameter.

2 Köp sumpen locket med ett fönster, på din lokala byggnads leverantörer eller järnaffär. Ett visningsfönster kan du kontrollera om pumpen utan att ta bort locket. Genomför din forskning på Internet, så att du har en idé om vad som finns tillgängligt.

3 Om du har en hemmagjord trä sump lock utan ett fönster, inte allt är förlorat. Överväga att göra ett hål, med användning av en sticksåg cutter, så att en glasbit kan täcka den för att skapa ett fönster.

4 Pressa en tunn linje av täta runt hålet och placera en glasbit, något större än hålet ovanpå.

5 Tryck glaset försiktigt så att det sitter flush, så mycket som möjligt, med den omgivande skogen. Låt det torka.

Gör det Airtight

1 Sätt på locket på plats, som täcker sump bassängen.

2 Applicera silikon täta runt kanten av locket, långsamt och försiktigt. Den täta håller den förseglade och på plats. När du vill lyfta upp locket, bara skala täta bort.

3 Kläm täta runt varje uttagspunkt i locket, inklusive fönstret, vilket gör locket lufttät. Detta förhindrar skadlig radongas från att sippra genom små luckor - där utloppsröret anslutas till locket. Den förhindrar också vatten avdunstning och dålig lukt flyr.

4 Låt täta torka ett par timmar.