Hur man håller ditt garage frys arbetar på vintern

Hur man håller ditt garage frys arbetar på vintern


Många hushåll har ett garage frys och för det mesta, de arbetar effektivt och utan problem. Vintern ger hårdare utmaningar som kan påverka ditt garage frys operativa effektivitet. Men det finns saker du kan göra för att göra det lättare för ditt garage frysen för att ta sig vidare till våren.

Instruktioner

Säkerställa omgivningstemperatur

1 Kontrollera frysens manual för råd om rekommenderad omgivningstemperatur, eller driftstemperaturområde. Var medveten om att säkerställa omgivningstemperaturen är diskutabelt den mest kritiska sak du kan göra för ditt garage frys i vintern.

2 Sök efter instruktionsbok på nätet om du inte har, eller kan inte hitta den faktiska handboken. Observera att omgivningstemperatur är ibland kallad klimatklass och får anges på apparatens märkplåt, som med AEG A72900 modellen.

3 Mät temperaturen i garage med en termometer i området frysen. Vrid upp värmen i ditt garage, i förekommande fall, för att ge bakgrunds värme så att den är högre än den lägsta temperatur som rekommenderas för en frys av sin klimatklass.

4 Flytta frysen någon annanstans om ditt garage är ouppvärmd och du har ingen möjlighet att värma det eller ingen önskan att göra det.

5 Följ rådiga agerande ett Derby par avsikt att minska sin elförbrukning om du har ingen möjlighet att flytta frysen någon annanstans eller ingen önskan att göra det, och bygga en enkel frys jacka genom att stå polystyren bitar mot de fyra sidorna och tejpa ihop fyra ark av kartong runt dem.

annat underhåll

1 Få garagetaket repareras om vinterväder har äventyrat sin integritet till den punkt där det finns en risk för vatteninträngning. Observera att detta är särskilt viktigt om frysen är direkt under några brutna takpannor eller brott i den blinkande, kände underlags, soffits eller singel täckt nock ventiler.

2 Ta råd av Helpwithcooking.com och borsta damm, smuts och skräp från din frysens kondensorbatterier.

3 Kontrollera fryslocket tätning för split och varptrådar och byt vid betydligt dog.