Hur man installerar ett tak ljus med hjälp av gamla ledningar

Hur man installerar ett tak ljus med hjälp av gamla ledningar


Stilar och modet förändras; den armatur du en gång älskade ser nu daterad och gamla. Uppgradering till den senaste stilen kommer att ge nytt liv åt din inredning. Du kanske överväger att anställa en elektriker att installera den nya armaturen du valde ut, men du behöver inte. Med ledningarna redan på plats, är jobbet enkelt och säkert om du följer några enkla steg.

Instruktioner

Ta bort den gamla armatur

1 Stäng av strömmen till armaturen bort. Leta upp brytaren eller säkring för fixturen och stänga av den eller ta bort säkringen.

2 Ta bort eventuella glödlampor från fixturen och lossa fixturen från sin låda. Försiktigt sänka fixturen och observera vilka ledningar är anslutna. Det bör finnas tre anslutningar till fixturen: En varm tråd som har någon annan färg än grön eller vit, en vit neutral tråd, och en grön eller bara jordad tråd. Använd spänningsdetektorn ingen kontakt för att säkerställa att strömmen är avstängd.

3 Ta bort tråd nötter som förbinder fixturen till ledningarna. Koppla de fixtur trådarna från huset kablar och du är redo att ställa den gamla fixturen undan.

Installera det nya armatur

1 Anslut jordledningen på den nya fixturen till jordledningen i rutan eller själva lådan om det inte finns någon jordledning. Om det inte finns någon jordledning i rutan, bör det finnas en grön skruv för att fästa det till.

2 Anslut den vita nolledare på fixturen till den vita nolledare i rutan. Placera bara ändarna av trådarna ihop och vrida på en ny tråd mutter tills muttern är tät och en mild bogserbåt kommer inte att dra kabeln ut.

3 Anslut den svarta kabeln i fixturen till den varma, färgad tråd i rutan. Håll bara ihop ändarna och vrida på en ny tråd muttern tills den sitter fast. En mild bogserbåt ska inte ta bort den svarta kabeln från anslutningen.

4 Skjut trådanslutningar i rutan och bifoga den nya fixturen enligt tillverkarens anvisningar. Gör nötter eller skruva tätt åtsittande, men inte för hårt.

5 Montera nya glödlampor och slå på strömmen igen. Testa den nya armaturen att se till att det fungerar med strömbrytaren.