Hur gör jag kongressen Tarts med rismjöl?

Hur gör jag kongressen Tarts med rismjöl?


Congress tårtor är en efterrätt som vanligen serveras i England med kaffe eller te på eftermiddagen. Dessa små hallon och kokossmak pajer går tillbaka till 17-talet och är uppkallad efter kongressen som mötte i Tyskland efter trettioåriga kriget. Även om det finns ett par sorter av kongressen Tarts är de vanligtvis görs med rismjöl för att skapa en tjockare tårta fyllning.

Instruktioner

1 Placera 18 tårta pajskal i ungreased muffin burkar. De flesta muffin burkar har 12 platser så det är bäst att sätta nio pajskal i varje muffin tenn för ännu bakning. Placera pajskal i kylskåp i 10 minuter för att hålla dem från att krympa under bakningsprocessen.

2 Vispa äggvitorna i en bunke tills de är vita och skummande men fortfarande "liquidy."

3 Blanda 1 dl socker, 2/3 kopp mald mandel, en halv msk rismjöl och en nypa kanel i den andra skålen. Rör ingredienserna tills de är väl blandade.

4 Vik socker och ris mjölblandning i de vispade äggvitorna med hjälp av en spatel. doppa försiktigt den sida av spateln ned, under blandning; Lyft spateln fram och upprepa tills de torra ingredienserna försiktigt blandas i. Lägg 1/4 kopp torkade kokosflingor och vika dem i kongressen Tart fyllningsblandning.

5 sked 2 msk hallonsylt i varje tårta bakverk skal. Placera en halv msk kokos och rismjöl fyllning ovanpå hallonsylt. Toppa fyllningen med ett stänk av torkad kokos för dekoration.

6 Baka tårtor i en ugn förvärmd till 204 grader C. Låt tårtor i 20 till 25 minuter eller tills kanterna av pajskal är gyllenbruna.

7 Låt tårtor svalna helt innan du tar bort dem från muffin burkar.