Hur man bygger en Wood Typ Guitar Speaker Cabinet

Hur man bygger en Wood Typ Guitar Speaker Cabinet


För att lägga till djup eller ström till gitarrförstärkare, lägga till ytterligare 12-tums högtalare. Du kan plocka upp en högtalare för en bråkdel av kostnaden för en komplett högtalarlåda och bygga din egen skåp med några små bitar av plywood. Gör det öppna i ryggen. Denna typ av skåp sänder ljud från framsidan och baksidan, vilket ger stora akustik för liveframträdanden eller inspelning på grund av rummet fyller egenskaperna hos träet typ öppen kapsling skåp.

Instruktioner

1 Duka såg 45 grader och geras tre sidor av 24-by-10-tums bitar och 16-by-10-tums bitar för ramen av lådan. Mitre alla fyra sidorna av 24-för-16-tums bit för de främre.

2 Ställ alla ram bitar på sin fyrkantiga kant. Sprid lim på alla gerade hörn med undantag för skarvar som står inför upp. Ta husdelen ihop med maskeringstejp för att hålla hörnen tillsammans. Linda ram med klämmor bandet och dra åt. Klämmorna bandet kommer att föra ramen i kvadrat. Låt torka i en timme.

3 Vänd ramen över, lim och placera en tall ombord på sin kant längs undersidan av toppen mellan båda sidor, och den andra delen av tall längs botten på insidan mellan sidorna står i jämnhöjd med utsidan av både tall ram. Sätt två skruvar i varje ände av båda furubräder, som kommer in genom sidorna av ramen. Sätt två hand klämmor på varje bräda, kläm skivorna till deras respektive topp och botten. Låt torka i en timme.

4 Rita en 11-tums diameter cirkel, använder kompassen, centrerad på framstycket av plywood och klipp ut med sticksåg. Ställ ramen på två bockar, gerade sidor upp och sprida lim på gerad överkant. Släppa karmstycket på framsidan av ramen och slå ner med hjälp av en för hand klämma på varje hörn. Placera en stag-bygel över framsidan av ramen i en riktning, och en annan skruvtving tvärs över ramen på toppen av det en i motsatt riktning. Dra åt alla klämmor tillsammans tills alla gerade kanter möts och lim sipprar ut. Låt torka i en timme.

5 Sand alla ojämna kanter och spika genom alla gerade hörn med en 1/4-tums yta naglar ungefär fyra inches isär. Boxen är nu klar för den högtalare som ska skruvas på från insidan.