Hur man byter String på en McCulloch strängtrimmer

Hur man byter String på en McCulloch strängtrimmer


McCulloch strängtrimmer har en 12-tums klippbredd med en bula matningssträng frigöringssystem. Handtaget är också utformad för höger- eller vänsterhänta användare. Trimmern använder en 0,065 diameter dubbel linje och finns i olika längder och färger. Byte av strängen på din McCulloch strängtrimmer är ganska lätt och kan bytas ut på några minuter, vilket gör det bekvämt att fortsätta använda trimmern.

Instruktioner

Hur man byter String på en McCulloch strängtrimmer

1 Koppla elsladden till McCulloch strängtrimmer och vrid trimmern över så att du tittar på botten av skärskyddet. Leta knölen matningskåpa i mitten av linjen matningspolen.

2 Håll den yttre kanten av strängen spolen, och tryck in på knölen matningskåpa. Vrid drivringen tills du känner att locket glida ut ur slitsarna och lossnar.

3 Ta bort locket och ta trimmern strängen spolen ur plast spolen ringen. Var noga med att hålla fast fjädern som ligger inne i spolen.

4 Ta några rester av sträng ur spolen så att det är helt tomt. Lokalisera hålet eller slitsen i den sida av spolen som håller starten av trimmern strängen.

5 Trä slutet av trimmern strängen genom hålet i spolen och lämna ca 1/2 tum sticker genom hålet. Hålla strängen på plats och börja upplindning av strängen runt spolen medurs tills strängen är nästan till den övre kanten av spolen.

6 Skär linan och tråd ca 12 inches av snöret genom hålet i spolen ringen på trimmern. Placera våren tillbaka i position och sätta spolen tillbaka på trimmern, håller i slutet av strängen genom matningshålet.

7 Placera knölen feed tillbaka locket över spolen. Håll den yttre spolen ringen och vrid knölen matarlocket tills spåren låses på plats, vrid McCulloch strängtrimmern över och koppla in den igen till eluttaget.