Hur ljusare tonade ögonbryn

Hur ljusare tonade ögonbryn


Ögonbryn färgning ger ögonbrynen definition, som också kan hjälpa till att hålla dem ser välvårdad. Även permanenta panna nyanser är olagliga i USA, kan det hända att naturliga, hjälp färgämnen definierar mycket rättvist eller grå ögonbryn. Omedelbart efter färgning, även med en vegetabilisk färg, panna färg kan se lite stark eller för mörka men lyckligtvis det oftast bleknar tillbaka naturligt inom ett par dagar, så bli inte orolig om du har haft brynen tonade och de ser självklart. Det finns några saker som du kan göra för att påskynda processen för att lätta färgade ögonbryn.

Instruktioner

Fading

1 Lämna din nyligen tonade ögonbryn över natten för att lösa.

2 Gnid några mild ansiktsrengöring för att dämpa ögonbryn och massage för en minut eller två. Gnugga inte brynen men arbeta rengöringsmedel i att belägga varje hårstrå lämna då det i blöt i en minut.

3 Skölj rengöringsmedel bort ordentligt. Följ den här proceduren ett par gånger om dagen, varje gång du rengöra ansiktet och detta bör tona ner överflödig färg försiktigt.

Brow Gel

1 Pensla lite färgad panna gel genom dina ögonbryn. Välj en färg lite ljusare än tonade skugga. Om du är osäker, välj en nyans nära ditt hår.

2 Torka applikatorn så det är ren på en vävnad och kamma igenom ögonbrynen igen för att forma dem samt blanda färgen i.

3 Upprepa ansökan, om nödvändigt, och fortsätter att kamma ögonbrynen genom tills du uppnår en naturlig, lättare utseende.

Ögonskugga

1 Välj en ögonskugga ljusare än brynen men nära din hårfärg. Välj inte alltför varmt en skugga, särskilt om du är rättvis eller blond utan snarare välja en något askgrå färg.

2 Tryck ögonskugga in på ögonbrynen med hjälp av en fast, vinklad ögonbryn borste. Detta gör det möjligt att hålla sig inom den naturliga formen, utan kladd färg runt. Trycka på färg, snarare än att sopa det ger också mer kontroll och därför dem en mer naturlig look.

3 Kamma igenom med en rundad panna groomer, som ser ut som en mascaraborste. Du kan även använda en gammal mascaraborste så länge du tvättar den ordentligt.

4 Bygg upp lite mer färg med samma metod som tidigare. Denna professionella teknik är det mest effektiva sättet att forma, definiera, mörkare eller ljusare ögonbryn men det är bäst när byggs upp långsamt och noggrant.

5 Sweep lite klar panna gel men för att ställa ögonbrynen samt för att fixera färgen.