Högskolenivå Undervisningskrav

Högskolenivå Undervisningskrav


För människor som vill dela sina yrkeskunskaper med elever, möjlighet att undervisa på högskolenivå finns. Enligt den amerikanska Bureau of Labor Statistics (BLS), i 2008 var den genomsnittliga college lärare, även kallad professorer eller lärare, varierade från £ 18.765 till £ 79.202. Undervisnings krav högskolenivå är lika olika som de ämnen som undervisas.

Utbildning

Kraven på utbildning för att bli lärare på högskolenivå beror på vilken typ av college du är intresserad av att arbeta på. Tvååriga högskolor, yrkes eller tekniska skolor kräver normalt blivande lärare att hålla en magisterexamen. Människor är intresserade av undervisning på fyra år universitet, särskilt de som forskat baserade, måste uppfylla ytterligare krav utbildning. Dessa universitet kräver lärare att ha doktorer, som kan ta cirka sex år att slutföra. Det finns ett undantag från kraven för högre utbildning. Lärare som bara har en kandidatexamen får lära några college kurser, men de vanligtvis inskrivna i en samtidig magisterprogram.

Erfarenhet

Universitet, högskolor och yrkesskolor anställa människor med erfarenhet inom sitt område. Med andra ord måste blivande undervisnings sökande vara experter inom sina områden, som engelska, marknadsföring, biologi eller teknik, att komma ifråga för någon lärartjänst. Till exempel, tekniska högskolor är intresserade av blivande lärare som har utbildning och minst tre års erfarenhet av att arbeta inom sitt område, enligt College Grad.

färdigheter

Individer behöver andra kvalifikationer för att uppfylla kraven college undervisning. Lärarna behöver starka kommunikationsförmåga samt förmåga att relatera till studenter, genomföra effektiva undervisningsmetoder och motivera eleverna att lära sig. Dessutom instruktörer på en högskola eller universitet måste kunna arbeta självständigt och vara driven. Undervisning kräver allt från 10 veckor till 3 månader för att utbilda studenter, ibland med lite tillsyn från avdelningschefer.