Hur man gör en hemmagjord vas

Hur man gör en hemmagjord vas


Efter att ha avnjutit en uppfriskande flaska juice, te eller annan dryck, istället för att kasta flaskan i soporna eller papperskorgen, använda den för att göra en nyckfull vas. Du kan göra en hemmagjord vas av olika behållare; en flaska, har dock redan en långsträckt form som är bra för att visa blommor. Många olika material kan tillsättas, såsom silkespapper, för att skapa ett unikt utseende. Du kan göra en färgrik unik mjukpapper vas på några minuter.

Instruktioner

1 Rengör en tom glasflaska. Ta bort alla papper på flaskan och borsta med en svamp och rengöringsmedel. Försök att hitta en medelstor till stor flaska med en unik form. Om du inte kan, är en medelstor juice flaska fint.

2 Klipp ut bilder av blommor. Bilder på blommor i en trädgårdstidning, företrädesvis bilder tagna framifrån och inte sidoprofil av flowers.Neatly skär runt kronbladen.

3 Blanda 1/3 kopp av farkosten lim med två teskedar vatten i en skål.

4 Använd pensel för att belägga utsidan av flaskan med lim. Du behöver bara ett tunt lager för att papperet fastnar.

5 Applicera bilder av blommor till flaskan i något mönster som du väljer tills den är helt täckt. Släta ut luftbubblor med fingrarna och låta limmet torka.

6 Doppa pensel i limmet och sprida en rock över papperet. För ytterligare detaljer och textur, strö några små hantverks pärlor i mitten av varje blomma kronblad. Låt limmet torka ordentligt.

7 Fyll vasen med vatten och sätta dina blommor inuti.