E-Bjud Anniversary Idéer

E-Bjud Anniversary Idéer


Ett e-inbjudan är en snabb och billigt sätt att skicka ut inbjudningar. E-invites kan skickas till e-postadresser eller andra webbaserade brevlådor, såsom på sociala nätverk i-boxar. Du kan skapa en e-bjuda på en mängd olika webbplatser på Internet eller så kan du göra din egen i en DTP eller ordbehandlings datorprogram. Det finns flera idéer som du kan använda för att skapa en årsdag e-inbjudan.

Bilder

Det finns en mängd olika bild idéer som du kan använda för en årsdag e-inbjudan. En idé är att ladda upp en bild av personer, plats eller sak årsdagen hedrar och inkludera det i e-inbjudan. Till exempel, för en bröllopsdag, kan du använda ett foto av paret eller en kyrka årsdag kan du använda ett foto av kyrkan. Du kan också använda bilder som representerar fest, såsom ballonger, serpentiner och champagneflaskor och glas.

Titel

Titeln på din e-inbjudan är vad mottagarna kommer att se innan de läst meddelandet. Din titel bör göra det klart att händelsen är för en årsdag. Du kan använda titlar som "Anniversary Party" eller "Anniversary Celebration för ..." och namnge personer, plats eller sak hedras. Du kan också använda det antal år årsdagen är i titeln som "10-årsjubileum bankett." Detta kommer att låta mottagarna veta innan de läser e-inbjuda att det är för en årsjubileum.

Meddelande

Din e-bjuda meddelande bör ge information om vem och vad årsdagen är för och var och när det sker. Till exempel kan du skriva "Kom ut och fira 25 år av vår kyrka tjäna samhället." Du kan också ge information och instruktioner i det här avsnittet som gåva registret detaljer eller klädsel begäran, tillsammans med datum, tid och plats för händelsen.

Färger

Om årsdagen är för ett par, kan du skapa en e-bjuda design som inkluderar parets favoritfärger. Om det är för en organisation eller grupp som har utsett färger, kan du använda dessa färger i e-bjuda skapelse. En annan idé är att använda neutrala färger såsom brunt, solbränna, svart eller vitt, eller välja en färg baserad på jubileumsåret, såsom silver i 25 år.